Οι εκπαιδευτικοί των Ε’ & Στ’ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στους ακόλουθους χώρους:

Κατά την παραμονή τους στους χώρους της επίσκεψης οι μαθητές θα ενημερωθούν για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων, θα περιηγηθούν στους χώρους εκπαίδευσης και συντήρησης των αεροσκαφών και στον υπαίθριο χώρο έκθεσης αεροσκαφών. Στο χώρο του μουσείου θα επισκεφτούν τη μόνιμη έκθεση που αναφέρεται στο παρελθόν της Εύβοιας και της Σκύρου από την απώτατη προϊστορία έως τη δημιουργία του Νέου Ελληνικού Κράτους.

Οι μαθητές θα συνοδεύονται από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων. Η μετάβαση θα γίνει με μισθωμένο λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναγράφεται στην υπεύθυνη δήλωση που ακολουθεί. Οι μαθητές θα φέρουν μαζί τους κολατσιό και νερό για να καταναλώσουν στο χώρο του αεροδρομίου.  Επίσης να προβλεφθεί ένδυση και υπόδηση κατάλληλη για περπάτημα σε εξωτερικούς χώρους.

Για τη συμμετοχή των μαθητών είναι απαραίτητο να προσκομιστεί η υπεύθυνη δήλωση του γονέα/κηδεμόνα που δόθηκε στους μαθητές,  το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 08 Απριλίου 2019,  έτσι ώστε να διεκπεραιωθούν εγκαίρως οι υπηρεσιακές διαδικασίες έγκρισης της επίσκεψης.