Προς: Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας- Κλιμάκιο Αλιβερίου

thanksΜε τη βεβαιότητα πως το περιεχόμενο και το πνεύμα της παρούσας επιστολής εκφράζει το σύνολο των μελών της σχολικής μας κοινότητας, μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων/κηδεμόνων, σας ευχαριστούμε ολόθερμα για την άμεση ανταπόκρισή σας στο μας για παρουσία κλιμακίου της υπηρεσίας σας σε άσκηση εκκένωσης του σχολείου μας, λόγω πυρκαγιάς.

Η παρουσία σας στο σχολείο, η επίδειξη των μέσων και της διαδικασίας πυρόσβεσης και η παραστατική ενημέρωση των μαθητών σηματοδοτεί για εμάς ένα σχολείο με ποικίλες πρωτοβουλίες και βιωματικές μαθησιακές δραστηριότητες που  αντλεί πληροφορίες και γνώσεις από τον κόσμο της εργασίας και των κοινωνικών δραστηριοτήτων της εγγύτερης περιοχής και θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί δίχως τη δική σας συμβολή.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το προσωπικό του πυροσβεστικού κλιμακίου Αλιβερίου για την πολύτιμη και ουσιαστική συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση της άσκησης αυτής και για τον υψηλό δείκτη αισθήματος επαγγελματικής και κοινωνικής ευθύνης που επέδειξαν, ενδυναμώνοντας εμάς τους εκπαιδευτικούς να ανταποκριθούμε στις πολυσύνθετες απαιτήσεις του διδακτικού, παιδαγωγικού και κυρίως κοινωνικού μας ρόλου.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.