Την Παρασκευή 23-03-2012 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσων του σχολείου η εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου 1821.

Σε σύντομο χρόνο μετά την παράδοσή της από τον ανάδοχο του έργου, με τις συντονισμένες ενέργειες των μελών της σχολικής μας κοινότητας, κατέστη δυνατός ο εξοπλισμός και η αξιοποίηση της αίθουσας. Για το σκοπό αυτό ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ανέλαβε το κόστος πληρωμής του συνεργείου καθαρισμού καθώς και τη διευθέτηση της αγοράς των κουρτινών συσκότισης του χώρου. Από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αλιβερίου και από το Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου δανειστήκαμε καθίσματα, ενώ ο κ. Μπαράκος Ιωάννης, γονέας μαθητών του σχολείου μας, μας εξασφάλισε τα ξύλινα ταμπλό για τη στερέωση των σκηνικών.

Εκ μέρους των εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου μας ευχαριστούμε όλους αυτούς που συνέβαλαν στην εξασφάλιση της λειτουργικότητας της αίθουσας αυτής. Το σχολείο βρίσκεται σε διαρκή προσπάθεια για το μόνιμο εξοπλισμό της τόσο ακολουθώντας τις υπηρεσιακές διαδικασίες (έχει υποβληθεί από το Νοέμβριο σχετικό αίτημα στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων το οποίο επανυποβλήθηκε στις αρχές Μαρτίου) όσο και αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους εξασφάλισης των απαιτούμενων μέσων.