Εκδήλωση Χαρισματικότητα Έγχρωμο2Οι Σύλλογοι Διδασκόντων των 1ου & 2ου Δημοτικών Σχολείων Αλιβερίου, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των ίδιων σχολείων, θα πραγματοποιήσουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Εισαγωγή στη χαρισματικότητα. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι:

  • Αλίνα Γκιουλέκα, Πνευμονολόγος, MD, PhD, Πανεπιστημιακή Υπότροφος, Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ και
  • Δανάη Δεληγεώργη, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Εκπαίδευσης Χαρισματικών και Ταλαντούχων Ανθρώπων NEIU (NorthEastern Illinois).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου 2015, στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου.

Σύμφωνα με τις εισηγήτριες, το πεδίο αναφοράς θα είναι εκεί που το άγχος, η εκπαίδευση, οι αλλεργίες και το άσθμα… συναντούν τη χαρισματικότητα.

Ενδιαφέρουσες πτυχές της παρουσίασης αναμένεται να είναι τα ακόλουθα:

  • Χαρισματικότητα δεν είναι μόνο το υψηλό IQ…
  • Χαρισματικότητα δεν είναι απαραίτητα η υψηλή βαθμολογία…
  • Χαρισματικά παιδιά, οι χαρισματικοί ενήλικες και υπερήλικες αργότερα…
  • Χαρακτηριστικά, μύθοι, αλήθειες και αντιμετώπιση.

Εκδήλωση Χαρισματικότητα Έγχρωμο2

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό με ελεύθερη συμμετοχή.

Με σκοπό την αρτιότερη προπαρασκευή της εκδήλωσης παρακαλούμε υποβάλετε το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα . Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες. Η υποβολή ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική ως προς την υποχρέωσή σας να παρευρεθείτε στην εκδήλωση, ωστόσο όσο ακριβέστερη είναι η εικόνα που θα έχουμε για τους συμμετέχοντες, τόσο αρτιότερη και αποτελεσματικότερη θα είναι η προετοιμασία και η υλοποίηση της εκδήλωσης.

Μπορείτε επίσης μέσω της φόρμας συμμετοχής να  υποβάλετε κάποιο ερώτημα που θα επιθυμούσατε να απαντηθεί από τις εισηγήτριες. Τα ερωτήματα θα διαβιβαστούν στις εισηγήτριες και θα εξεταστεί η δυνατότητα να ομαδοποιηθούν και να απαντηθούν την ημέρα εκείνη.  Ερωτήματα προς επεξεργασία θα γίνονται δεκτά έως το βράδυ της Κυριακής 19 Απριλίου 2015,  23.59 μ.μ.

Πατήστε εδώ για τη φόρμα συμμετοχής στην εκδήλωση