efivia2Οι Σύλλογοι Διδασκόντων των 1ου & 2ου Δημοτικών Σχολείων Αλιβερίου, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των ίδιων σχολείων, θα πραγματοποιήσουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Αλλαγές στην εφηβεία: Διαχείριση συγκρούσεων γονέων – παιδιών. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι:

  • Θωμοπούλου Κων/να, Αντιπλοίαρχος (ΥΝ) ΠΝ, Συντονίστρια Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παίδων, Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά (ΝΝΠ)
  • Βλαχοχριστοπούλου Αφροδίτη, Ανθυποπλοίαρχος (Ε) ΠΝ, Ψυχοδραματίστρια Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παίδων ΝΝΠ
  • Παπαχρηστοπούλου Ευγενία, Υποσμηναγός, Ψυχολόγος – Κλινική Νευροψυχολόγος, Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παίδων ΝΝΠ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό με ελεύθερη συμμετοχή.

efivia2Με σκοπό την αρτιότερη προπαρασκευή της εκδήλωσης παρακαλούμε υποβάλετε το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα . Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες. Η υποβολή ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική ως προς την υποχρέωσή σας να παρευρεθείτε στην εκδήλωση, ωστόσο όσο ακριβέστερη είναι η εικόνα που θα έχουμε για τους συμμετέχοντες, τόσο αρτιότερη και αποτελεσματικότερη θα είναι η προετοιμασία και η υλοποίηση της εκδήλωσης.

Πατήστε εδώ για τη φόρμα συμμετοχής