rotationΤην περίοδο αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υπηρεσιακών μεταβολών μέσω της οποίας στελεχώνονται τα σχολεία. Από τα έως τώρα διαθέσιμα στοιχεία η κατάσταση που διαμορφώνεται στο σχολείο μας είναι η ακόλουθη:

  • Τοποθετήθηκε  ο εκπ/κός φυσικής αγωγής κος Βαλαγιανόπουλος Νικόλαος για την κάλυψη των συμπληρωματικών αναγκών διδασκαλίας του μαθήματος.
  • Κρίνονται ως υπεράριθμοι και θα μετακινηθούν σε άλλα σχολεία τρεις (3) εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ειδικότητας ΠΕ70 (δάσκαλοι). Εφόσον αυτό συμβεί, όπως και πέρσι, η κατάσταση που θα διαμορφωθεί θα επηρεάσει άμεσα τη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος, εκτός κι αν καλυφθεί άμεσα το κενό από αναπληρωτή εκπαιδευτικό.
  • Η διδασκαλία της Β΄Ξένης Γλώσσας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των γονέων των μαθητών, αφορά αποκλειστικά τη γερμανική. Λόγω περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων εκπαιδευτικών, από τις πρόσφατες τοποθετήσεις δεν καλύπτονται οι ανάγκες του σχολείου μας, κάτι που δυστυχώς συνέβη και τα δύο προηγούμενα σχολικά έτη. Ευελπιστούμε στην ταχύτερη κάλυψη των αναγκών μέσω των διορισμών αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
  • Οι εκκρεμότητες των υπηρεσιακών μεταβολών επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργία του σχολείου, περιορίζοντας το διαθέσιμο χρόνο για προγραμματισμό και διεκπεραίωση των απαιτούμενων ενεργειών για την αποτελεσματικότερη έναρξη της σχολικής χρονιάς.