Afisa_E-page-001

Οι μαθητές της Ε’ τάξης και η δασκάλα τους κα Αντωνιάδη σας προσκαλούν στην παρουσίαση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά. Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 05 Ιουνίου 2014 στις 7.45 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Memo-Format

Επιστολή- πρόσκληση προς τους γονείς των μαθητών/ μαθητριών της Ε’ τάξης, σχολ. έτους 2013-14

Αγαπητοί γονείς,

Εκ μέρους των μαθητών της Ε’ τάξης και της δασκάλας τους, κας Αντωνιάδη, σάς προσκαλούμε την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 στην παρουσίαση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων  που  υλοποιήθηκαν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Κάθε πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων δεν αποτελεί τυπικό μάθημα και διακρίνεται ως προς το θεματικό – & περιορισμένο χαρακτήρα του γνωστικού αντικειμένου,  την ομαδοσυνεργατική μέθοδο εργασίας και τη δομή, καθώς περιλαμβάνει μελέτη πεδίου και ειδικές θεματικές δραστηριότητες,  οι οποίες με βιωματική παιδαγωγική προσέγγιση κεφαλαιοποιούν τους βασικούς άξονες – στόχους του προγράμματος.

Με τη βεβαιότητα πως το σχολείο καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών του, σάς διαβιβάζω μέσω  της πρόσκλησης αυτής τα συγχαρητήριά μου για τα επιτεύγματα των παιδιών σας και της δασκάλας τους και λυπούμαι που λόγοι πέρα από τις δυνάμεις και τις προθέσεις μου δεν μου επιτρέπουν να παρίσταμαι μαζί σας στην εν λόγω εκδήλωση.

Δυστυχώς, στην παρούσα περίσταση, ο τεχνικός εξοπλισμός που διαθέτει το σχολείο δεν επιτρέπει την επεξεργασία των ψηφιακών δεδομένων που κατά παράδοση κρατούσαμε από τις σχολικές μας εκδηλώσεις και διανέμαμε υπό μορφή οπτικών δίσκων (DVD) στους ενδιαφερόμενους γονείς. Οπότε εναπόκειται σε εσάς η διερεύνηση της δυνατότητας λήψης αποσπασμάτων ή του συνόλου της εκδήλωσης, υπό την προϋπόθεση της ορθής χρήσης αυτών, όπως καθορίζεται από την εφαρμοστέα εθνική νομοθεσία..

Με την προσήκουσα εκτίμηση και την ελπίδα ειλικρινούς συνεργασίας και κατά την ερχόμενη σχολική χρονιά.

Ο Διευθυντής του 2ου Δημ. Σχολ. Αλιβερίου

Αρβανίτης Νίκος