Σας ενημερώνουμε πως ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου σε εφαρμογή της υπ.αριθμ.πρωτ. 43546/01-04-2013 εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας αποφάσισε να συμμετάσχει στην κινητοποίηση  συγκέντρωσης τροφίμων για την κάλυψη αναγκών των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όσο και των οικογενειών που υποστηρίζονται μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.

Για το σκοπό αυτό όσες εκ των οικογενειών των μαθητών μας έχουν τη δυνατότητα και επιθυμούν να προσφέρουν κάποια από τα απαιτούμενα προϊόντα μπορούν να τα φέρουν στο σχολείο από τη Δευτέρα 15 έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Ενδεικτικά τα προϊόντα που μπορούν να συγκεντρωθούν είναι τα ακόλουθα: Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, ρύζι (κίτρινο και άσπρο),σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια,  μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι,  χυμούς. Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης. Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη,  βρεφικές πάνες.