Θερινό Πρόγραμμα Άθλησης Δήμου Κορυδαλλού

Ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού θα πραγματοποιήσει και φέτος το θερινό πρόγραμμα για τα παιδιά που έχουν ολοκληρώσει την φοίτηση στις Α’ έως και Στ΄ Τάξεις του Δημοτικού Σχολείου.

Στόχος  είναι η στήριξη των εργαζόμενων γονέων και η παροχή δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας των παιδιών μετά τη λήξη του σχολικού έτους. Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων, από 29 Ιουνίου έως και 24 Ιουλίου.

Δηλώσεις συμμετοχής από Δευτέρα 22/6/2020 έως Παρασκευή 26/6/2020 στον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού, Σολωμού 2-4, ΔΑΚ Κορυδαλλού.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-4944364-5 (εσωτ. 1)

Ωράριο εγγραφών Δευτέρα-Πέμπτη: 09:00-14:00, 17:00-21:00, Παρασκευή : 09:00-14:00

Επίδοση βαθμολογίας γ’ τριμήνου και τίτλων προόδου και σπουδών (Ανακοινοποίηση)

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με το από 22/6/2020 υπηρεσιακό σημείωμα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, ο τρόπος και η μέρα επίδοσης των ελέγχων προόδου Γ’ τριμήνου και των τίτλων προόδου και σπουδών για το σχολικό έτος 2019 -2020 αλλάζει και ΔΕΝ θα είναι αυτός που είχε περιγραφθεί σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας.

Γι’ αυτό τον λόγο, όλα τα έγγραφα θα επιδοθούν στους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών και των δυο υποτμημάτων από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τάξεων ΜΟΝΟ την Παρασκευή 26/6/2020 αυστηρά έξω από τις εισόδους του σχολείου, σύμφωνα με το κάτωθι χρονοδιάγραμμα και με γνώμονα τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για την απαγόρευση εισόδου τρίτων στο χώρο του σχολείου και την αποφυγή συνωστισμού στους δημόσιους χώρους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: την ημέρα εκείνη ΔΕΝ θα γίνουν μαθήματα και οι γονείς/κηδεμόνες δεν θα πρέπει να έχουν μαζί τους μαθητές.

Έτσι,

  • Στην είσοδο επί της Πλατείας Ελευθερίας θα επιδοθούν τα έγγραφα για:
Την Στ’ τάξη ώρα 8:30
Την Ε’ τάξη ώρα 9:00
  • Στην είσοδο επί της οδού Αγίου Γεωργίου θα επιδοθούν τα έγγραφα για:
Την Β’ τάξη ώρα 8:30
Την Α’ τάξη ώρα 9:00
Την Γ’ τάξη ώρα 9:30
Την Δ’ τάξη ώρα 10:00

Τα παραπάνω ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για την επίδοση των εγγράφων και γι’ αυτό το λόγο θα παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας αλλά και για την αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος. Δεν θα γίνεται καμιά ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών, ενώ ειδική μέριμνα έχει δοθεί ώστε οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών που έχουν μεγαλύτερα αδέρφια να παραλάβουν όλα τα έγγραφα από τον εκπαιδευτικό της μικρότερης τάξης (π.χ. αν ένα παιδί φοιτά στην β’ τάξη κι το μεγαλύτερο αδερφάκι του στην ε’ τάξη, όλα τα έγγραφα και για τα δυο παιδιά θα σας τα δώσει ο δάσκαλος της β’ τάξης).

Τέλος, όσοι γονείς/κηδεμόνες με υπεύθυνη δήλωσή τους προς το σχολείο έχουν ζητήσει την παραλαβή των εγγράφων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα τα παραλάβουν με αυτόν τον τρόπο. Ακόμα, αν κάποιοι, για εξαιρετικά σοβαρό λόγο, δεν μπορούν να έρθουν τις ώρες του παραπάνω χρονοδιαγράμματος, μπορούν να το κάνουν την Δευτέρα 29/6 ή την Τρίτη 30/6 τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Εισαγωγή μαθητών σε πρότυπα και πειραματικά σχολεία

Οι γονείς και κηδεμόνες της Στ’ που ενδιαφέρονται τα παιδιά τους να εισαχθούν σε Πρότυπο ή Πειραματικό Σχολείο το σχολικό έτος 2020-2021 καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης gov.gr (στην διαδρομή Εκπαίδευση/Εγγραφή σε σχολείο/Εγγραφή σε Πρότυπο / Πειραματικό Σχολείοαπό 12 Ιουνίου έως και 20 Ιουνίου 2020. Διευκρινίζεται ότι οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών/-τριών μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο σε ένα Πρότυπο Σχολείο και εναλλακτικά εάν το επιθυμούν και σε ένα Πειραματικό. Για τις διαθέσιμες θέσεις στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα αιτήσεων της Δ.Ε.Π.Π.Σ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά καθώς και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Ευχαριστήριο Σημείωμα

Κορυδαλλός, 11/6/2020

Ευχαριστούμε θερμά  την εταιρεία EΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS AE η οποία, στο πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης, πρόσφερε στη σχολική μονάδα ικανή ποσότητα προϊόντων καθαρισμού. Τα προϊόντα αυτά παρελήφθησαν στις 10/6/2020 και θα χρησιμοποιηθούν για την καθαριότητα και την απολύμανση των χώρων του σχολείου.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Επίδοση βαθμολογίας β’ και γ’ τριμήνου και τίτλων προόδου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 10/6/20 και την Πέμπτη 11/6/20 οι έλεγχοι προόδου Β΄ τριμήνου των Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων θα δοθούν σε σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα των μαθητών που έρχονται στο σχολείο.

Οι γονείς των μαθητών των Α΄& Β΄ τάξεων μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά επικοινωνώντας με τους εκπαιδευτικούς στο τηλέφωνο του γραφείου διδασκόντων, 210 4965510.

Οι γονείς όσων μαθητών δεν έρχονται στο σχολείο, μπορούν να λάβουν τους ελέγχους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σάρωση του πρωτοτύπου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να συμπληρώσουν την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης και να την επιστρέψουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου

mail@16dim-koryd.att.sch.gr

Οι έλεγχοι του Γ’ τριμήνου καθώς και οι τίτλοι προόδου και σπουδών θα δοθούν στις 25 & 26 Ιουνίου 2020 στους μαθητές σε σφραγισμένο φάκελο, με την παραπάνω διαδικασία.

Οι γονείς των μαθητών που δεν έρχονται στο σχολείο θα λάβουν τα έντυπα αυτά στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις, αφού έχουν στείλει τη δήλωση συναίνεσης. Οι γονείς των μαθητών αυτών επίσης, μπορούν να έλθουν και στο σχολείο στις  26/6/2020 και να παραλάβουν όλα τα έντυπα των παιδιών τους (έλεγχοι β’ και γ’ τριμήνου, τίτλος προόδου ή σπουδών) από τις 08:15 έως 13:15 από την είσοδο του πεζόδρομου της οδού Αγίου Γεωργίου, όπου χτυπώντας το κουδούνι και με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς τους, θα τους δίδονται τα έντυπα του μαθητή.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων



Λήψη αρχείου

Χωροταξική κατανομή αποφοίτων Δημοτικών Σχολείων Δήμου Κορυδαλλού προς Δημόσια Γυμνάσια



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου