Επίδοση βαθμολογίας β’ και γ’ τριμήνου και τίτλων προόδου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 10/6/20 και την Πέμπτη 11/6/20 οι έλεγχοι προόδου Β΄ τριμήνου των Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων θα δοθούν σε σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα των μαθητών που έρχονται στο σχολείο.

Οι γονείς των μαθητών των Α΄& Β΄ τάξεων μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά επικοινωνώντας με τους εκπαιδευτικούς στο τηλέφωνο του γραφείου διδασκόντων, 210 4965510.

Οι γονείς όσων μαθητών δεν έρχονται στο σχολείο, μπορούν να λάβουν τους ελέγχους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σάρωση του πρωτοτύπου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να συμπληρώσουν την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης και να την επιστρέψουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου

mail@16dim-koryd.att.sch.gr

Οι έλεγχοι του Γ’ τριμήνου καθώς και οι τίτλοι προόδου και σπουδών θα δοθούν στις 25 & 26 Ιουνίου 2020 στους μαθητές σε σφραγισμένο φάκελο, με την παραπάνω διαδικασία.

Οι γονείς των μαθητών που δεν έρχονται στο σχολείο θα λάβουν τα έντυπα αυτά στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις, αφού έχουν στείλει τη δήλωση συναίνεσης. Οι γονείς των μαθητών αυτών επίσης, μπορούν να έλθουν και στο σχολείο στις  26/6/2020 και να παραλάβουν όλα τα έντυπα των παιδιών τους (έλεγχοι β’ και γ’ τριμήνου, τίτλος προόδου ή σπουδών) από τις 08:15 έως 13:15 από την είσοδο του πεζόδρομου της οδού Αγίου Γεωργίου, όπου χτυπώντας το κουδούνι και με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς τους, θα τους δίδονται τα έντυπα του μαθητή.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων



Λήψη αρχείου

Αφήστε μια απάντηση