Επίδοση βαθμολογίας γ’ τριμήνου και τίτλων προόδου και σπουδών (Ανακοινοποίηση)

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με το από 22/6/2020 υπηρεσιακό σημείωμα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, ο τρόπος και η μέρα επίδοσης των ελέγχων προόδου Γ’ τριμήνου και των τίτλων προόδου και σπουδών για το σχολικό έτος 2019 -2020 αλλάζει και ΔΕΝ θα είναι αυτός που είχε περιγραφθεί σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας.

Γι’ αυτό τον λόγο, όλα τα έγγραφα θα επιδοθούν στους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών και των δυο υποτμημάτων από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τάξεων ΜΟΝΟ την Παρασκευή 26/6/2020 αυστηρά έξω από τις εισόδους του σχολείου, σύμφωνα με το κάτωθι χρονοδιάγραμμα και με γνώμονα τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για την απαγόρευση εισόδου τρίτων στο χώρο του σχολείου και την αποφυγή συνωστισμού στους δημόσιους χώρους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: την ημέρα εκείνη ΔΕΝ θα γίνουν μαθήματα και οι γονείς/κηδεμόνες δεν θα πρέπει να έχουν μαζί τους μαθητές.

Έτσι,

  • Στην είσοδο επί της Πλατείας Ελευθερίας θα επιδοθούν τα έγγραφα για:
Την Στ’ τάξη ώρα 8:30
Την Ε’ τάξη ώρα 9:00
  • Στην είσοδο επί της οδού Αγίου Γεωργίου θα επιδοθούν τα έγγραφα για:
Την Β’ τάξη ώρα 8:30
Την Α’ τάξη ώρα 9:00
Την Γ’ τάξη ώρα 9:30
Την Δ’ τάξη ώρα 10:00

Τα παραπάνω ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για την επίδοση των εγγράφων και γι’ αυτό το λόγο θα παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας αλλά και για την αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος. Δεν θα γίνεται καμιά ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών, ενώ ειδική μέριμνα έχει δοθεί ώστε οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών που έχουν μεγαλύτερα αδέρφια να παραλάβουν όλα τα έγγραφα από τον εκπαιδευτικό της μικρότερης τάξης (π.χ. αν ένα παιδί φοιτά στην β’ τάξη κι το μεγαλύτερο αδερφάκι του στην ε’ τάξη, όλα τα έγγραφα και για τα δυο παιδιά θα σας τα δώσει ο δάσκαλος της β’ τάξης).

Τέλος, όσοι γονείς/κηδεμόνες με υπεύθυνη δήλωσή τους προς το σχολείο έχουν ζητήσει την παραλαβή των εγγράφων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα τα παραλάβουν με αυτόν τον τρόπο. Ακόμα, αν κάποιοι, για εξαιρετικά σοβαρό λόγο, δεν μπορούν να έρθουν τις ώρες του παραπάνω χρονοδιαγράμματος, μπορούν να το κάνουν την Δευτέρα 29/6 ή την Τρίτη 30/6 τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Αφήστε μια απάντηση