Τάξη Β

Εδώ παρουσιάζονται οι δράσεις των τμημάτων της Β Τάξης του σχολείου μας.

β τάξη

 

15/6/2022

Εργαστήριο: Εγώ και οι άλλοι…όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοίΛήψη αρχείου

 

16/5/2022

Εκπαιδευτική περιβαλλοντική επίσκεψη στη Λίμνη Μπελέτσι

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β τάξης επισκέφθηκαν την πανέμορφη, τεχνητή λίμνη Μπελέτσι, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Μια τεχνητή λίμνη που δημιουργήθηκε κατά λάθος τη δεκαετία του 1970 και αποτελεί σήμερα πόλο έλξης τόσο για τα ζώα της Πάρνηθας όσο και για τους κατοίκους της Αττικής.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πρόγραμμα «Κύκλος είναι και γυρίζει»  του θεματικού κύκλου «Φροντίζω το περιβάλλον» των  Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

Στο παρακάτω συνημμένο αρχείο μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψη.

Οι δασκάλες των τμημάτων,

Βασιλική Καραμήτρου, Β1

Γιώτα Λαλούδη, Β2

Αθανασία Ραπτοπούλου, Β1Λήψη αρχείου

 

10/05/2019

Ημέρα της Μητέρας

Οι μαθητές του Β2 τμήματος, με την καθοδήγηση της εικαστικού του σχολείου μας κ. Ειρήνης Ανδρούτσου, έφτιαξαν όμορφες κάρτες για την ημέρα της μητέρας που γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή του Μάη.

 

26/02/2019

Μες στο Μουσείο – Παλιά Αντικείμενα

Τα παιδιά του Β2 συγκέντρωσαν παλιά αντικείμενα και παρουσίασαν στην τάξη τους μέσα στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας “Μες στο μουσείο”. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν το παρελθόν τους.Λήψη αρχείου

 

20/02/2019

Μια χειμωνιάτικη λιακάδα

 

26/09/2018

Αμπέλι μου, πλατύφυλλο και καλοκλαδεμένο,

δέσε σταφύλια κόκκινα, να μπω να σε τρυγήσω,

να κάμω αθάνατο κρασί, μοσκοβολιά γιομάτο.

Για την αντιγραφή, το Β3 τμήμα.

 

Σήμερα η Β’ τάξη, παρέα με τα παιδιά της Α’ και Γ’ τάξης παρακολούθησαν το θεατρικό δρώμενο «Οι μυστικοί κόσμοι» του Ευγένιου Τριβιζά στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Αμαρουσίου.

Πριν αναχωρήσουν από το σχολείο διάβασαν ιστορίες του κου Τριβιζά και στην συνέχεια μετά την άφιξή τους στο εκθεσιακό κέντρο περιηγήθηκαν στους μυστικούς του κόσμους  για ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού.

 

Αφήστε μια απάντηση