Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 Παγκόσμια Ημέρα Παιχνιδιού – Επίσκεψη στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου

Η επίσκεψή μας στο ειδικό νηπιαγωγείο είχε διπλό σκοπό : ήταν αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα παιχνιδιού αλλά ταυτόχρονα και μία ευκαιρία να γνωριστούν τα παιδιά των δύο σχολείων.

Οι δύο αυτοί στόχοι επιτεύχθηκαν με μεγάλη επιτυχία καθώς τα παιδιά γνωρίστηκαν παίζοντας και διασκεδάζοντας αλλά και ανέπτυξαν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες κερδίζοντας γόνιμες εμπειρίες που θα τα συνοδεύουν στη ζωή τους.

 Ευχαριστούμε ολόψυχα τις συναδέλφους και το λοιπό προσωπικό του ειδικού νηπιαγωγείου για την άρτια οργάνωση και υποδοχή που μας επιφύλαξαν,  όπως ευχαριστούμε και τις μανούλες που μας συνόδευσαν, καθώς, χωρίς αυτές δεν θα ήταν  αδύνατη η υλοποίηση  της επίσκεψης. 

Τα παιδιά χωρισμένα σε μικρές μικτές ομάδες έπαιξαν παιχνίδια με αποκριάτικο θέμα,  χόρεψαν και αντάλλαξαν δωράκια. Το γλυκό κέρασμα που μας πρόσφεραν στο τέλος οι φίλοι μας του ειδικού νηπιαγωγείου μας ευχαρίστησε όλους δίνοντας μας την ευκαιρία να ανανεώσουμε το ραντεβού μας την  Άνοιξη.

 

Viber 2023 02 01 18 43 15 261collage 98

collage 99

 

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Παιγνιδιού συνεχίστηκε  στο νηπιαγωγείο μας  την ίδια μέρα στα πλαίσια του πρωινού και ολοήμερου προγράμματος του νηπιαγωγείου

collage 98 1

 

.png

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο/link:

https://www.globalschoolplayday.com/?fbclid=IwAR1HNcUNWf66oT_jrZCSvirgG88itOpq9sdOJJv9ZTmj83r-sRDIMPzCWpk