12 Γυμνάσιο Πάτρας

Δίπλα στο μαθητή

-Ο Λαβύρινθος στα Πρόσωπα της Χρονιάς 2019

Ο θεσμός  «Πρόσωπα της Χρονιάς» της εφημερίδας Πελοπόννησος και φέτος  έστρεψε τα φώτα σε πρόσωπα και ομάδες  που δημιουργούν και  προσφέρουν.

Την Κυριακή  5 Ιανουαρίου 2020, στο κατάμεστο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών βραβεύτηκαν άνθρωποι που ο καθένας στον τομέα του ξεχωρίζει και εμπνέει καθώς κατορθώνουν να υλοποιούν τα οράματά τους.

Το 12ο Γυμνάσιο Πάτρας ως μέλος του Δικτύου Σχολείων «ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ» βραβεύτηκε για την προσφορά του από τα  «Πρόσωπα της Χρονιάς 2019»  στην κατηγορία Διοίκηση.

Το Δίκτυο Σχολείων «ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ» είναι ένα Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που έχει συμπληρώσει 21 χρόνια δράσης . Σκοπός του είναι να δίνει ερεθίσματα για καλύτερη ποιότητα ζωής και να ενισχύει την κοινωνικότητα των εφήβων. Διδάσκοντας  χορό και κίνηση ενδυναμώνει τους δεσμούς  με το παρελθόν και την παράδοση του λαού μας. Τέλος το πρόγραμμα βοηθάει τα παιδιά με βιωματικό τρόπο  να αφουγκραστούν την ιστορία και τον πολιτισμό τους και να διαμορφώσουν ταυτότητα.

Οι καθηγήτριες του 12ου Γυμνασίου που υλοποιούν το πρόγραμμα του  “Λαβύρινθου” τα τελευταία χρόνια. Στο κέντρο η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Μητρέλη Γεωργία, δεξιά, η υποδιευθύντρια και φιλόλογος κα Γιαννάκη Ιωάννα και αριστερά, η φιλόλογος κα Κρικέτου Θεοδώρα.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων