12 Γυμνάσιο Πάτρας

Δίπλα στο μαθητή

Σχ. Έτος 2022-2023

ομιλοςΟι εκπαιδευτικοί ΠΕ06 του 12ου Γυμνασίου Πατρών, Κόκκαλη Ιωάννα και Γκουρτέση Αικατερίνη κατά το σχολικό έτος 2022-23 οργάνωσαν και υλοποίησαν τον σχολικό εκπαιδευτικό Όμιλο Αγγλικών με τίτλο

‘After school English club: Exploring the English language’.

Οι δράσεις και τα επιμέρους αντικείμενα εστίασαν κυρίως στη δημιουργική απασχόληση των μαθητών/τριών μέσα από την καλλιέργεια δημιουργικής ανάγνωσης και γραφής. Οι μαθητές/τριες αντιλήφθηκαν τη ζωντάνια της Αγγλικής γλώσσας και τη χρηστική της αξία και επέδειξαν μεγαλύτερη αγάπη προς αυτήν. Μάλιστα, υπήρξε σύνδεση του περιεχομένου του ομίλου με το ΚΠΓ (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας).
Στα πλαίσια αυτής της σύνδεσης με το ΚΠΓ, όλοι οι μαθητές που πήραν μέρος στη διαδικασία των εξετάσεων για το πιστοποιητικό Β1-Β2 πέτυχαν με πολύ καλά αποτελέσματα. Η Διευθύντρια του σχολείου καθώς και όλοι οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Διδασκόντων θα ήθελαν να συγχαρούν τα παιδιά, να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή τους σε αντίστοιχες δράσεις και να τους ευχηθούν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους!!!

Οι μαθητές/τριες που αποτέλεσαν την ομάδα του ομίλου είναι οι ακόλουθοι:

Αποστολάκη Σοφία
Γκανά Δέσποινα
Γκανάς Ανδρέας
Κόρακα Εφραιμία Άννα
Σπίνου Δήμητρα και
Χρυσανθακοπούλου Παναγιώτα
Η δημοσιοποίηση των ονομάτων των παιδιών γίνεται με τη συναίνεση των κηδεμόνων τους, μέσω υπεύθυνης δήλωσής τους,  που φυλάσσεται στο σχολείο.
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων