12 Γυμνάσιο Πάτρας

Δίπλα στο μαθητή

Δίπλα στους εφήβους!

Το απόγευμα της 6ης  Νοεμβρίου 2024, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 12ου Γυμνασίου Πατρών, πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική δράση με θέμα την “Εφηβεία”.

Η επιμόρφωση έγινε από τον κ. Νίκο Μάνεση (Ε.ΔΙ.Π. στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας (Τομέας Παιδαγωγικής) του Πανεπιστημίου Πατρών).

Εκπαιδευτικοί, αλλά και γονείς και κηδεμόνες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να θέσουν ερωτήσεις και να πάρουν απαντήσεις. Πώς θέτω όρια, τί προσδοκώ, πώς γίνεται η μετάβαση στην εφηβεία, πώς επικοινωνώ, πώς βοηθάει η οικογένεια  και πώς βοηθάει το σχολείο;;;

Αναμφίβολα, η συμβολή του κ. Μάνεση στην αποκρυπτογράφηση της εφηβικής σκέψης και συναισθήματος ήταν σημαντική, καθώς όσοι και όσες παρακολούθησαν την επιμόρφωση βοηθήθηκαν ουσιαστικά στο να κατανοήσουν τον ψυχισμό και τις ανάγκες των εφήβων μας.

New Phototastic Collage1 1

New Phototastic Collage2

New Phototastic Collage3

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων