spetsiotou blog Δάσκαλε … τον ήρωά μου!

ΕΛΛ.Ι.Ε.Π.ΕΚ: Ελληνικό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης

21 Ιανουαρίου 2010 από spetsiotou
· Δεν υπάρχουν σχόλια · ιστορία της εκπαίδευσης

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης (ΕΛΛ.Ι.Ε.Π.ΕΚ.) διοργανώνει το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριό του με Διεθνή Συμμετοχή και με θέμα: «ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ» Οι θεματικές ενότητες αφορούν σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, ως εξής:

1. ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ:
Μαθαίνω πώς να μαθαίνω: Για όλες τις δραστηριότητες του Νηπιαγωγείου σύμφωνα με το Αναλυτικό Πρόγραμμα, αλλά και τις δημιουργικές παρεμβάσεις των διδασκόντων στην ψυχοπαιδαγωγικό-διδακτική και εφαρμοσμένη διάσταση της αγωγής και της μάθησης.
2. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ:
Μαθαίνω πώς να μαθαίνω: Για όλες τις τάξεις του Δημοτικού σχολείου και για όλα τα γνωστικά αντικείμενα – συμπεριλαμβανομένης της Ειδικής Αγωγής και των ειδικοτήτων – σύμφωνα με το Αναλυτικό Πρόγραμμα και τις δημιουργικές παρεμβάσεις των διδασκόντων στη θεωρία και στην πράξη.
3. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Μαθαίνω πώς να μαθαίνω: Για όλα τα γνωστικά αντικείμενα του Γυμνασίου-Λυκείου -συμπεριλαμβανομένης της Ειδικής Αγωγής και των ειδικοτήτων – στο πλαίσιο των Αναλυτικών Προγραμμάτων και των δημιουργικών παρεμβάσεων των διδασκόντων.
4. ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Μαθαίνω πώς να μαθαίνω: Για όλα τα Πανεπιστημιακά Τμήματα – Σχολές που εκπαιδεύουν φοιτητές για τις διάφορες βαθμίδες εκπαίδευσης. Οι εισηγήσεις να εμπίπτουν άμεσα στο γνωστικό αντικείμενο που διδάσκουν στους φοιτητές τους, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών και τις δικές τους καινοτόμες παρεμβάσεις. Η Πανηγυρική Συνεδρίαση του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή,
07/05/2010 στο Αμφιθέατρο του Μαρασλείου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών και ώρα 18:00. Το Συνέδριο θα συνεχιστεί με πρωτότυπες εισηγήσεις στο πλαίσιο της Εφαρμοσμένης Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης το Σάββατο, 08/05/2010, ώρα 8:30-22:00 και την Κυριακή, 09/05/2010, ώρα 9:00-18:00. Μετά από αιτήματα και παράκληση μελών και ενδιαφερομένων δόθηκε από το Δ.Σ. παράταση στην ημερομηνία υποβολής εργασιών κατά ένα μήνα. Η ημερομηνία υποβολής εργασιών παρατείνεται -οριστικά- έως 10 Φεβρουαρίου 2010( από 10 Ιανουαρίου 2010 ). Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να αποστείλουν έως 10 Φεβρουαρίου 2010, εκτυπωμένη την περίληψη της εισήγησής τους από 1 – 3 σελίδες Α4 (Times New Roman Greek, γραμματοσειρά 12, μονό διάστιχο) συμπεριλαμβανομένης και της βιβλιογραφίας, σύμφωνα με το σύστημα ΑΡΑ, σε τρία αντίτυπα και σε CD με απλή ταχυδρομική επιστολή ή με ταχυμεταφορική εταιρεία (courrier) στη διεύθυνση Μαρασλή 35, ΤΚ: 10676. Επίσης, η περίληψη της εισήγησης να αποσταλεί και ηλεκτρονικά στο michkap@otenet.gr .
Οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν μαζί με την περίληψη της εισήγησής τους και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, φορέα, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail, καθώς και ηλεκτρονικά μέσα που θα χρειαστούν για την παρουσίαση της εισήγησής τους ). Τα κείμενα θα κριθούν από Επιστημονική Επιτροπή Κριτών, γι’ αυτό απαραίτητο είναι να τηρηθεί η ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ετικέτες: ······

Δεν υπάρχουν σχόλια μέχρι τώρα ↓

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση