spetsiotou blog Δάσκαλε … τον ήρωά μου!

Ο Πούτιν εισβάλλει στην Ουκρανία

24 Φεβρουαρίου 2022 από spetsiotou
· Δεν υπάρχουν σχόλια · ανθρώπινα δικαιώματα, Εθνικά Θέματα, πολιτική

oukrania polemos eisvoli rwsia ekrikseis 1Όταν ο αρχηγός ενός κράτους νομίζει ότι συνομιλεί με την Ιστορία, ενώ απέναντί του έχει τους ηγέτες των άλλων κρατών, τότε η παγκόσμια Ειρήνη κινδυνεύει. Ο Πούτιν¹, περισσότερο επικίνδυνος από τον Χίτλερ, που τον γνώρισε καλά η ανθρωπότητα  στον Β’ ΠΠ, κοινωνιοπαθής  ων, στρέφεται κατά του δυτικού τρόπου σκέψης (που τον ενοχλεί όπως είπε στο διάγγελμά του).

Οι ιστορικοί αναλυτές και ψυχαναλυτές ανατρίχιασαν βλέποντας και ακούγοντας τον Πούτιν την περασμένη Δευτέρα: Με εθνικιστικά επιχειρήματα στηριγμένα σε ιστορικές στρεβλώσεις, ανακρίβειες και ψευδείς αιτιάσεις επαλήθευσε τη λαϊκή θυμοσοφία ότι «Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του».

Από πού ξεκίνησε, πώς παιδαγωγήθηκε, πώς και πού ανδρώθηκε ο Πούτιν; Σε ποιο καθεστώς και με ποιες αξίες, στρεβλώσεις και μανίες; Ο δικτάτορας με την εκπαίδευση της KGB ξεκίνησε την καριέρα του (στην Κα Γκε Μπε), παρακολουθώντας τις δραστηριότητες των φοιτητών του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης.

Σκοπός του, μέσω της Ουκρανίας, όπως αποδεικνύεται σήμερα με την εισβολή, είναι να δώσει ένα καταστροφικό κτύπημα στο Δημοκρατικό πλέγμα συστημάτων της Δύσης.

Ένα ισχυρό μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας διέλυσε τον ΟΗΕ. Σήμερα!!!

af484883bef23659a55cddec35243e31 LΒέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά μετά τον Β΄ ΠΠ. Η πρώτη φορά ήταν η εισβολή στην Κύπρο. Το 1974.

Σχετικά με την Ουκρανία και τα φρικτά βιώματα των κατοίκων της, δείτε τα σημαντικότερα στοιχεία από την ιστορία της που ανασύρονται από την δεκαετία του 1930, στο ντοκυμαντέρ:

“Soviet Story” (ελληνική αφήγηση)

 https://www.youtube.com/watch?v=nAQFxDJNCsM

Και για να μην ακολουθείτε τους «παραπληροφοριοδότες» συνδεθείτε με τον Επίσημο ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/stronger-europe-world/eu-solidarity-ukraine_en

Και δείτε οπωσδήποτε την ενότητα:

«Αντιμετώπιση παραπληροφόρησης», στο μπάνερ αριστερά της σελίδας:

https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/stronger-europe-world/eu-solidarity-ukraine_en#addressing-disinformation 

¹https://www.reuters.com/world/europe/eu-close-airspace-russia-curb-media-target-belarus-2022-02-27/

Ετικέτες:

Δεν υπάρχουν σχόλια μέχρι τώρα ↓

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση