Αρχική » Νέα » Σεμινάρια Ubuntu/LTSP

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Log in 

RSS Τελευταία μηνύματα στο Στέκι

  • Απ: Νέος πρόεδρος του ΙΕΠ ο πανεπιστημιακός (πληροφορικός) Σπ. Δουκάκης 18 Μαΐου, 2024
    Δυστυχώς, όχι μόνο κάτι καλύτερο για την Πληροφορική δεν έγινε μέχρι τώρα, αλλά πρόσθεσαν επιπλέον στο 2ο πεδίο της Θετικής κι όλα τα τμήματα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, που τα προτιμούν αρκετοί καλοί από την ΟΠ μας.Είναι ένα δείγμα της πρό...
  • Απ: Τελική επανάληψη 18 Μαΐου, 2024
    Χίλια ευχαριστώ..θα τα αξιοποιήσω κατά πολύ..Καλή συνέχεια και πάλι ευχαριστώ πολύ!!
  • Απ: Απορία στα δέντρα. 17 Μαΐου, 2024
    Καταρχάς, ο όρος συντακτικό δέντρο δεν αναφέρεται πουθενά. Επίσης δεν αναφέρει η Ε.8 ότι είναι διατεταγμένο το δέντρο. Πιο συγκεκριμένα ακόμα και η έννοια του διατεταγμένου δέντρου αναφέρεται με -επιεικώς- επιπόλαιο τρόπο. Διατεταγμένο είναι το δέντ...

Σεμινάρια Ubuntu/LTSP

Χάρτης σχολείων Ιωαννίνων που χρησιμοποιούν LTSPΘα διεξαχθούν δύο σεμινάρια παρουσίασης της λύσης Ubuntu/LTSP της Υπηρεσίας Τεχνικής Στήριξης ΣΕΠΕΗΥ:

Στην αρχή είχε ανακοινωθεί ένα μόνο σεμινάριο, αλλά στην πορεία χωρίστηκε στα δύο λόγω μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων. Όσοι συνάδελφοι είχαν δηλώσει για τις 25 Σεπτεμβρίου αλλά έχουν ήδη κάποια εξοικείωση με την λύση Ubuntu/LTSP, ας διαγράψουν τη δήλωσή τους από το πρώτο τμήμα των αρχαρίων και ας δηλωθούν στο δεύτερο των προχωρημένων.

Αν κάποιος Πληροφορικός του νομού δεν έχει ακόμα εγγραφεί στην πλατφόρμα e-learning, οδηγίες για τα workshops υπάρχουν στη διεύθυνση https://blogs.sch.gr/plinetio/workshops.


Σχολιάστε

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση