ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ (Επιστολή προς τα παιδιά)

Αγαπημένα μας παιδιά, ευχόμαστε να είστε καλά εσείς και οι οικογένειές σας!!! Μας έχετε λείψει πολύ, οι φωνές, τα χαμόγελά σας, τα αστεία μας, οι δραστηριότητές μας και άλλα πολλά!!!!!!

 Αυτές τις μέρες  πρέπει να μείνουμε  σπίτι για την προστασία  από τον κορονοϊό να μην αρρωστήσουμε και να μην κολλήσουμε αυτούς που αγαπάμε και μας αγαπούν.

Για όσο καιρό θα χρειαστεί να μείνουμε σπίτι και για να μην χάνεστε στον ατελείωτο κόσμο του διαδικτύου οι εκπαιδευτικοί  του σχολείου μας θα  οργανώνουν  και θα προτείνουν διάφορες δραστηριότητες.

Παρότι τίποτα  δεν υποκαθιστά την δια ζώσης εκπαίδευση ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ!!!  

Μένουμε σπίτι, αλλά ευχάριστα  και δημιουργικά.

  • Στο προηγούμενο άρθρο υπάρχει διαβίβαση ενημερωτικού φυλλαδίου σχετικά με την ασφαλή μας πλοήγηση στο διαδίκτυο

   Το διαδίκτυο είναι μια τεράστια πηγή πληροφοριών. Προσφέρει γρήγορα και εύκολα πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Με ένα κλικ μπορείς να έχεις μπροστά στην οθόνη σου σχεδόν όποια πληροφορία θέλεις. Κρύβει όμως και πολλούς κινδύνους, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε  πολύ προσεκτικοί κατά την πλοήγησή σου σ’ αυτό. Σας διαβιβάζουμε ενημερωτικό φυλλάδιο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο……