Αποτελέσματα εκλογών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων Α/θμιας Εκπ/σης Έβρου

Α/θμια Εκπ/ση, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

Για το ΠΥΣΠΕ Έβρου εκλέγονται οι αιρετοί:

  1. Νίκου Μαντώ με αναπληρώτρια αιρετό  τη Λουπάτατζη Ροδούλα από την Εκπαιδευτική Κίνηση Π.Ε. Έβρου.
  2. Γιαμούρα Μαρία με αναπληρωτή αιρετό τον Καραγιάννη Δημήτριο από τη ΔΑΚΕ/ΠΕ Έβρου.

Για τα αποτελέσματα και τη σταυροδοσία των συνδυασμών δείτε:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΥΣΠΕ 2018

ΑΠΥΣΠΕ ΑΜΘ 2018

ΚΥΣΠΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ 2018

ΚΥΣΠΕ 2018

Εγκύκλιος μεταθέσεων Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης σχ. έτους 2018-19

Α/θμια Εκπ/ση, Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

Εκδόθηκαν σήμερα, 2/11/2018, από το υπουργείο Παιδείας οι εγκύκλιοι μεταθέσεων των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2018-2019.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 5-11-2018 έως 22-11-2018 και ώρα 15:00, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr).

Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίεςγια τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Οι προϋποθέσεις και οι λόγοι μετάθεσης πρέπει να συντρέχουν κατά το χρόνο που λήγει η προθεσμία υποβολής των σχετικών με τα κριτήρια μετάθεσης δικαιολογητικών.

Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.

Η Εγκύκλιος Πρωτοβάθμιας σε μορφή pdf

Χρήσιμες πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία για τους Εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπ/σης Έβρου…

Α/θμια Εκπ/ση, Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

Νίκου Μαντώ
ΠΕ 70-Δασκάλα
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Έβρου

Οι εκλογές για την ανάδειξη Αιρετών εκπροσώπων στα τρία υπηρεσιακά συμβούλια ( ΠΥΣΠΕ – ΑΠΥΣΠΕ – ΚΥΣΠΕ) θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη  7  Νοεμβρίου 2018 από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα   στα παρακάτω εκλογικά κέντρα:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Τόπος διεξαγωγής των εκλογών το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξ/πολης.

Στην Α΄ Εφορευτική Επιτροπή ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν είτε οργανικά είτε με απόσπαση στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης (από Αγαπαναγιώτου Μαρία έως Μυρτσίδου Βασιλική).

Στη Β΄ Εφορευτική Επιτροπή ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν είτε οργανικά είτε με απόσπαση στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Αλεξ/πολης (από Ναζίρη Ελένη έως Ψαρόπουλο Ιωάννη)καθώς και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες άλλων Δήμων της Π.Ε. Έβρου και έχουν εγγραφεί στον ειδικό εκλογικό κατάλογο λόγω μόνιμης διαμονής στην Αλεξανδρούπολη.

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: Τόπος διεξαγωγής των εκλογών το Δ.Σ. Καμαριώτισσας.
Στη Γ΄ Εφορευτική Επιτροπή ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν είτε οργανικά είτε με απόσπαση στις σχολικές μονάδες του Δήμου Σαμοθράκης.

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ:Τόπος διεξαγωγής των εκλογών το 3° Δ.Σ. Διδυμοτείχου
Στη Δ΄ Εφορευτική Επιτροπή ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν είτε οργανικά είτε με απόσπαση στις σχολικές μονάδες του Δήμου Διδυμοτείχου και του Δήμου Σουφλίου, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες άλλων Δήμων της Π.Ε. Έβρου και έχουν εγγραφεί στον ειδικό εκλογικό κατάλογο λόγω μόνιμης διαμονής στο Διδυμότειχο.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ:Τόπος διεξαγωγής των εκλογών το 1ο Δ.Σ. Ν. Ορεστιάδας – Κυρίλλειο.
Στη Ε΄ Εφορευτική Επιτροπή ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν είτε οργανικά είτε με απόσπαση στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Ορεστιάδας, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες άλλων Δήμων της Π.Ε. Έβρου και έχουν εγγραφεί στον ειδικό εκλογικό κατάλογο λόγω μόνιμης διαμονής στην Ορεστιάδα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:Τόπος διεξαγωγής των εκλογών το Μειονοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.
Στην  Εφορευτική Επιτροπή  Εκπ/κών Μειονοτικού Προγράμματος ψηφίζουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν οργανικά, με απόσπαση ή ως αναπληρωτές, στα Μειονοτικά Σχολεία αρμοδιότητας ΠΥΣΠΕ Έβρου.

Οι εκπαιδευτικοί που είναι αποσπασμένοι σε φορείς (Κ.Υ. του ΥΠ.Π.Ε.Θ., Πανεπιστήμια, κλπ…), καθώς και οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί στο εξωτερικό, είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους της οργανικής τους θέσης.

Όσοι εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε άδεια ψηφίζουν στην Εφορευτική Επιτροπή της οργανικής τους θέσης.

Τα στελέχη εκπαίδευσης, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με απόσπαση σε Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ψηφίζουν στις Εφορευτικές Επιτροπές των περιοχών όπου υπηρετούν.

Οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν ψηφίζουν στην Πρωτοβάθμια. Συμπεριλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου και ψηφίζουν.

Βάζουμε μέχρι δύο (2) σταυρούς και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δεν προβλέπονται λευκά ψηφοδέλτια.

Για τους εκλογικούς καταλόγους των Εφορευτικών Επιτροπών δείτε παρακάτω:

Α ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Β ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Β ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Γ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ε ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ε ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Τοποθετήσεις, αποσπάσεις και διαθέσεις εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11

Α/θμια Εκπ/ση, Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

Σήμερα, 25/10/2018 και ώρα 12:00 μ.μ. το ΠΥΣΠΕ Έβρου συνεδρίασε  για τα παρακάτω θέματα:

  1. Αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρωτών εκπαιδευτικών
  2. Αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών
  3. Άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή
  4. Τοποθετήσεις, αποσπάσεις και διαθέσεις εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 – Φυσικής Αγωγής σε σχολικές μονάδες της Δ/νσης Π.Ε. Έβρου.

Για τις τοποθετήσεις-αποσπάσεις και διαθέσεις δείτε:Τοποθετήσεις Εκπ/κών ΠΕ11_25-10-2018

Για περισσότερη ενημέρωση και πληροφορίες  για τα υπόλοιπα θέματα οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο παρακάτω τηλ.:6972756575

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μόνιμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 για την εφαρμογή του αντικειμένου της κολύμβησης

Α/θμια Εκπ/ση, Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μόνιμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής για την εφαρμογή του αντικειμένου της κολύμβησης κατά το σχολικό έτος 2018-19.

                                    Κ Α Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι
Οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Π/θμιας ή/και Δ/θμιας Εκ/σης της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, όπως υποβάλλουν στην ΠΔΕ αίτηση για τη διάθεση (μερική ή ολική) ή/και την απόσπασή τους, έως την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 προκειμένου να απασχοληθούν στα κολυμβητήρια που πρόκειται να υλοποιηθεί το αντικείμενο της κολύμβησης, στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής.

Για περισσότερα δείτε την πρόσκληση:Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το αντικείμενο της κολύμβησης

Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων κενών και κενούμενων θέσεων Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Έβρου

Α/θμια Εκπ/ση, Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΒΡΟΥ

                                         ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

Οι ενδιαφερόμενοι  εκπαιδευτικοί, οι οποίοι έχουν τα νόμιμα προσόντα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής Υποδιευθυντή Σχολικής Μονάδας, να υποβάλουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη σχολική μονάδα όπου ανήκουν οργανικά, εντός προθεσμίας που ορίζεται από την Τετάρτη 17-10-2018 έως και την Παρασκευή 26-10-2018.

Για την προκήρυξη δείτε:

9138_17_10_2018_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ_ΠΛΗΡΩΣΗ_ΚΕΝΩΝ_ΘΕΣΕΩΝ_Ω6844653ΠΣ-Ρ1Α

Προσεχής συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Έβρου

Α/θμια Εκπ/ση, Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

Στις  19 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:15,  θα συνεδριάσει  το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Έβρου για τα παρακάτω θέματα:

  1. Αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
  2. Γνωμοδότηση για αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
  3. Τοποθέτηση εκπαιδευτικών που διατέθηκαν για τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού διδακτικού τους ωραρίου από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Έβρου.
  4. Γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.

       

7 Νοέμβρη 2018-Εκλογές αιρετών

Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

Εκλογές αιρετών – Ανοιχτή επιστολή

Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

 

 

 

ΝΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ (ΜΑΝΤΩ)

ΥΠΟΨΗΦΙΑ  ΑΙΡΕΤΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ Π.Υ.Σ.Π.Ε.  ΕΒΡΟΥ

 

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Συνεχίζοντας την αδιάλειπτη επικοινωνία μας που εδώ και δυο χρόνια μάς έχει φέρει κοντά, θα ήθελα  να σας ενημερώσω πως στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη Αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά συμβούλια διεκδικώ και πάλι την ψήφο εμπιστοσύνη σας  για το ΠΥΣΠΕ Έβρου.

Γνωρίζουμε όλοι μας πως ο θεσμός του αιρετού και η συμμετοχή του στα Υπηρεσιακά συμβούλια ήταν και είναι μια μεγάλη κατάκτηση του κλάδου μας που θα πρέπει όχι μόνο να διαφυλάξουμε αλλά και να ενισχύσουμε. Γι’ αυτό σας καλώ να ψηφίσετε πρόσωπα με ήθος,γνώση και εμπειρία.

Πρόσωπα με μαχητικότητα και αγωνιστικότητα, που να έχουν το σθένος,την κοινωνική και πολιτική διαύγεια και αμεροληψία να εργαστούν για να υπηρετήσουν τα δικαιώματά μας.

      Ως αιρετός εκπρόσωπός σας στο ΠΥΣΠΕ Έβρου λειτούργησα και θα συνεχίσω να λειτουργώ με εντιμότητα, συνέπεια και συνδικαλιστική συνείδηση  και  πάντα με γνώμονα τη νομιμότητα, την ισονομία και χωρίς καμία διάκριση στα ζητήματα των  συναδέλφων. Έχω δείξει στην πράξη πως μπορώ να υποστηρίζω πάντα αυτό που θεωρώ ορθό και δίκαιο, να λέω δημόσια τη γνώμη μου και να μην υποχωρώ σε θέματα αρχών και αξιών, όσο κι αν αυτό κοστίζει μερικές φορές. Μέσα στο συμβούλιο αγωνίστηκα, αντέδρασα, συγκρούστηκα και κατήγγειλα για θέματα που αφορούσαν μεταθέσεις, αποσπάσεις, υπεραριθμίες, οργανικότητες σχολείων, λειτουργικά κενά κ.ά.

Πάντα η ψήφος μου στο συμβούλιο  οριζόταν από το δίκαιο, τη νομιμότητα και την ηθική και πέρα από σκοπιμότητες κομματικές, παραταξιακές ή προσωπικές.

Δε συμβιβάστηκα, δεν υποχώρησα και δεν πρόδωσα αρχές και αξίες.

Μπορεί όλες τις μάχες να μην τις κερδίζεις εκεί μέσα, αλλά τις δίνεις και εγώ θα συνεχίζω να τις δίνω. Θα συνεχίσω ν΄αγωνίζομαι για διαφάνεια, αξιοκρατία, ισονομία. Θα συνεχίζω ν’ αγωνίζομαι για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, την αξιοπρέπειά μας  και για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και την εκπαίδευση των παιδιών μας.

     Στις 7 Νοεμβρίου 2018, θέτω και πάλι τον εαυτό μου στην κρίση σας και ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης και της στήριξή σας στο άτομό μου για την ανάδειξή μου ως αιρετού εκπροσώπου στο ΠΥΣΠΕ  Έβρου.

Θα ήθελα να με κρίνετε με βάση την παρουσία, τη μαχητικότητα, τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που όλα αυτά τα χρόνια επέδειξα στον χώρο που υπηρετώ.

Η επανεκλογή μου  θα είναι τιμή και δέσμευση για μένα…!

Τηλ. επικοινωνίας: 6972756575                                                          https://blogs.sch.gr/manikou/         

                                                               Με συναδελφική εκτίμηση                                                                                            Μαντώ Νίκου

Τοποθετήσεις αναπληρωτών Εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2018-19 (β΄φάση)

Ανακοινώσεις, ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ Δεν υπάρχουν σχόλια »

Ανακοινώθηκαν σήμερα 5/10/2018  οι τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών από τη Δ/νση Π.Ε.Έβρου.Παρά τις παρακάτω προσλήψεις και τοποθετήσεις τα κενά στον Έβρο παραμένουν …ειδικά στις ειδικότητες Εκπ/κών.
Συγκεκριμένα για τα 13 κενά των Εικαστικών έγιναν μόνο 3 προσλήψεις  Μειωμένου Ωραρίου και αποδέχτηκαν τη θέση οι  δύο εκπ/κοί.Οι ώρες των εικαστικών στα περισσότερα σχολεία καλύπτονται από τις πλεονάζουσες ώρες των εκπ/κών ενώ θα μπορούσαν ν’ αξιοποιηθούν ως ενισχυτική διδασκαλία που τόση ανάγκη την έχουν όλα τα σχολεία.
Για 7 κενά Αγγλικής Γλώσσας έγιναν 4 προσλήψεις και 1 Μ.Ω.
Για 4 κενά Θεατρικής Αγωγής έγιναν  3  προσλήψεις Μ.Ω.
Για 4 κενά Μουσικής έγιναν 4 προσλήψεις Μ.Ω. και αποδέχτηκαν τη θέση μόνο οι δύο εκπαιδευτικοί.
12 προσλήψεις Μ.Ω.στον Έβρο…

Δεν αποδέχτηκε τη θέση και  μία  εκπ/κός ΠΕ60.

Για τις τοποθετήσεις δείτε:2018-10-05-Τοποθετήσεις αναπληρωτών


© 2018 Μαντώ Νίκου-Αιρετός ΠΥΣΠΕ Έβρου.
   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top
...
RSS άρθρων RSS Σχολίων Σύνδεση