Πρεμιέρα με νίκη για τα κορίτσια της σχολικής ομάδας βόλεϊ του ΓΕΛ Κ. Αχαΐας

Ο αγώνας των κοριτσιών έγινε τη Δευτέρα  24/02/2020 στο κλειστό γυμναστήριο  ‘’Ολυμπιάδας’’ στην Πάτρα. Αντίπαλες οι ομάδες του ΓΕΛ ΠΑΡΑΛΙΑΣ και του ΓΕΛ Κ. ΑΧΑΪΑΣ.

Οι νεαρές μαθήτριες του ΓΕΛ Κ. Αχαΐας πήραν την πρωτοβουλία του παιχνιδιού από την αρχή του αγώνα, δημιουργώντας ωραίες φάσεις με άψογες συνεργασίες πάνω  στο φιλέ.

Στο ξεκίνημα του αγώνα  η ομάδα του ΓΕΛ Κ. Αχαΐας  πέτυχε να  προηγηθεί στο σκορ   με 14-8. Μερικά όμως λάθη στα σερβίς  και ολιγωρία στην άμυνα, έδωσαν την ευκαιρία στις  αντιπάλους να ισοφαρίσουν σε 17-17.

Στη συνέχεια και μετά από αμφίρροπο παιχνίδι και συναρπαστικές φάσεις εκατέρωθεν, οι μαθήτριες του ΓΕΛ Κάτω Αχαΐας κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ και να κερδίσουν αυτές το 1ο σετ με 20-25.

Στο 2ο σετ οι παίκτριες του ΓΕΛ Κάτω Αχαΐας,  ξέφυγαν από  νωρίς στο σκορ με 10-3, στη συνέχεια κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά και να επικρατήσουν  στο 2ο σετ με 13-25 και τελικό σκορ 2-0 σετ.

Η σχολική ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών του ΓΕΛ Παραλίας παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο και αποτέλεσε έναν ισχυρό αντίπαλο. Η νικήτρια ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών του ΓΕΛ Κάτω Αχαΐας  έδειξε στον αγώνα αυτό πως διαθέτει  ένα συγκροτημένο  σύνολο παικτριών με πολύ καλή αγωνιστική συνεργασία.

Για την ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών του ΓΕΛ Κάτω Αχαΐας  αγωνίστηκαν οι: Σαράντη Αγγελική, Τσάφου Μαριεύα, Τσέπα Όλγα, Πόλη Μαριάννα, Πήττα Παρασκευή, Μανέτα Άλκηστις και Γκοτσοπούλου Μαρία.

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες και των δύο ομάδων.

Επόμενος αγώνας των κοριτσιών την Τετάρτη 26/2/2020 και ώρα 12:00 με αντιπάλους αυτή τη φορά τα κορίτσια του 2ου  ΓΕΛ Πάτρας.

Στάθης Μακρίδης, γυμναστής