Μη λειτουργία Σχολικών Μονάδων την Παρασκευή 18/9/20

Σύμφωνα με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκταρίου Φαρμάκη, οι Σχολικές Μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας δεν θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή, 18/09/2020, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.


Έναρξη σχολικής χρονιάς – Αγιασμός

Η σχολική χρονιά 2020 – 2021 ξεκινά τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020. Οι μαθητές και μαθήτριες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08:15, έχοντας μαζί τους μάσκα καθώς και τσάντα για την παραλαβή των βιβλίων τους. Θα γίνει αγιασμός, ενημέρωση για την εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας, υγιεινής και λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ, καθώς και διανομή βιβλίων.

Ο Δ/ντής και οι εκπαιδευτικοί και του σχολείου ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά μας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.


Μέτρα προφύλαξης από τον ιό SARS-Cov-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19

Μέτρα προφύλαξης από τον ιό SARS-Cov-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΣΚΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

ΑΦΙΣΕΣ


Οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας με θέμα: «ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ SARS–CoV-2 (COVID-19)»

Οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας με θέμα: «ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ SARS–CoV-2 (COVID-19)».

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19


Tην Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 9πμ τα αποτελεσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι αύριο, Παρασκευή 28-8-2020, και ώρα 9 π.μ. θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020 για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:
α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.


Ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφών-ανανεώσεων εγγραφών-μετεγγραφών Σεπτεμβρίου 2020

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία από την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 και ώρα 09.00 έως την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 23.59, προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής για ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ίδιες εφόσον είναι ενήλικοι.


Ανακοίνωση βαθμολογίας πανελλαδικών εξετάσεων

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας του υπουργείου Παιδείας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μάθουν τις βαθμολογίες τους στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού είτε επισκεπτόμενοι το λύκειό τους είτε στη διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr

Από το, Σάββατο 11 Ιουλίου, μέχρι και την επόμενη Παρασκευή, 17 Ιουλίου, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει πλέον να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό δελτίο τους, επιλέγοντας «Οριστικοποίηση», στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr


Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 2020


Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων Μουσικών Μαθημάτων 2020

Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων Μουσικών Μαθημάτων 2020

ΥΑ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ