Σχετικά

Έχετε επισκεφθεί το επίσημο ιστολόγιο του Γενικού Λυκείου Κάτω Αχαΐας, το οποίο φιλοξενείται στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και την υπηρεσία του Εκπαιδευτικές Κοινότητες και Ιστολόγια.

Ο ιστότοπος αυτος δημιουργήθηκε για να αναδείξει το έργο της σχολικής κοινότητας και να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Οι στόχοι που επιδιώκουμε μέσω της ανάπτυξης του ιστολογίου είναι η ενημέρωση της σχολικής κοινότητας (μαθητές, γονείς, καθηγητές) για θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική διαδικασία (προγράμματα σπουδών, εξετάσεις,  εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας, ύλη μαθημάτων, εκπαιδευτικό υλικό κλπ), καθώς και η εξοικείωση των μαθητών/μαθητριών με το διαδίκτυο, μέσω αναζήτησης από το ιστολόγιο πληροφοριών και υλικού που αφορούν τη σχολική ζωή.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην εγκυρότητα του περιεχομένου, στην διαφάνεια των πηγών, καθώς και στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των μαθητών/τριων που εμπλέκονται στις σχολικές δραστηριότητες που δημοσιοποιούνται στο ιστολογιο.

Για την ανάρτηση φωτογραφιών των μαθητών/τριων, έχει δοθεί γονική συγκατάθεση, με την προϋπόθεση ότι δεν θίγονται προσωπικά δεδομένα.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις αναρτήσεις στο ιστολόγιό μας χρησιμοποιώντας την υπηρεσία RSS feed (τροφοδοσία νέων).

Το ιστολόγιο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε το Νοέμβριο του 2014, ανανεώνοντας και εκσυγχρονίζοντας τον παλαιότερο δικτυακό τόπο (http://lyk-k-achaias.ach.sch.gr/), από την Αιμιλία Σιακοβέλη, οικονομολόγο.


Υπεύθυνη ιστολογίου από το σχολικό έτος 2021-2022:

Ασημίνα Σταθούλια, Πληροφορικός ΠΕ86

 

Σύνταξη-Ενημέρωση ιστολογίου έως 2020-2021:

Αιμιλία Σιακοβέλη, εκπαιδευτικός ΠΕ80


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *