Χορήγηση ταμπλετών για την υποστήριξη της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Κυρίες και Κύριοι,

Σας ενημερώνουμε πως με μέριμνα του Δήμου Κορυδαλλού παρελήφθησαν επτά (7) ταμπλέτες  προκειμένου να χορηγηθούν επί δανεισμώ σε ισάριθμες οικογένειες του Σχολείου μας, ώστε να υποστηριχθούν κατά το διάστημα που θα διαρκέσει η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Στην από 14-04-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: ‘Οδηγίες για παράδοση παραλαβή ηλεκτρονικών συσκευών στις σχολικές μονάδες΄ αναγράφεται πως η απόφαση χορήγησης λαμβάνεται με βάση κριτήρια μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ιδίως το χαμηλό εισόδημα, η ανεργία γονέων/κηδεμόνων, η ιδιότητα μέλους μονογονεϊκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας, οι ειδικές δυσκολίες μάθησης ή οι εξαιρετικές επιδόσεις του μαθητή ή της μαθήτριας.

Παρακαλούνται όσοι γονείς πληρούν τα ανωτέρω κριτήρια να αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως και τη Δευτέρα 23-11-2020 στο:

mail@6dim-koryd.att.sch.gr

 αίτηση – υπεύθυνη δήλωση, δηλώνοντας την επιθυμία τους να παραλάβουν το tablet,  αναγράφοντας τους λόγους προς τούτο και επισυνάπτοντας τα κατά την κρίση τους παραστατικά.

Όσοι αδυνατούν να διεκπεραιώσουν ηλεκτρονικά την αποστολή, δύνανται να προσέλθουν στο Σχολείο  αφού προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

Βεβαιώνεται πως η διαδικασία περιβάλλεται με εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια.

Κατηγορίες: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *