Ευχαριστίες για τη διεξαγωγή της δεύτερης εθελοντικής αιμοδοσίας τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η κοινή πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού για την πραγματοποίηση της δεύτερης εθελοντικής αιμοδοσίας, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 ώστε να συμπέσει με την επίδοση της βαθμολογίας του δευτέρου τριμήνου.

Η δύσκολη επικαιρότητα όμως οδήγησε σε αναβολή της δράσης, με ορατό το ενδεχόμενο ακύρωσης. Παρά ταύτα η σημερινή διεξαγωγή της οφείλεται, αφενός μεν στο πιεστικό αίτημα της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά, αφετέρου δε στη μεθοδικότητα, την επιμονή και την ευρηματικότητα του αξιότιμου Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων κυρίου Λεωνίδα Σουρούνη, που συνέβαλε τα μέγιστα στην όντως ευτυχή της κατάληξη. Στο πρόσωπό του απευθύνονται τα εύσημα όλων μας.

Θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Κορυδαλλού για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, στο ιατρικό κλιμάκιο του Νοσοκομείου Μεταξά και κυρίως σε όσες και όσους προσήλθαν για να αιμοδοτήσουν, σε μια στιγμή κατά την οποία η ανάγκη για αίμα δεν υπήρξε ποτέ εντονότερη!

Πλώρη για την τρίτη κατά σειρά αιμοδοσία, το νέο σχολικό έτος με το καλό !

Ιωάννης Πατεράκης

Διευθυντής 6ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού