12ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού

12ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού

ΑΝΑΒΟΛΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Η παράσταση που είχε προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη 20/2/2020 «Η Μαρία πριν την Κάλλας» αναβάλλεται λόγω ασθενείας της πρωταγωνίστριας. Θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με τον καλύτερο τρόπο έληξε το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας. Αντιπροσωπεία μαθητών επισκέφθηκε το Χριστοδούλειο Ίδρυμα Θηλέων και προσέφερε το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συλλογική αυτή προσπάθεια των παιδιών μας.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που εργάστηκαν και κόπιασαν για αυτό τον όμορφο σκοπό! Ευχόμαστε αυτή η εμπειρία να τους δίδαξε τη σημασία της προσφοράς και να τους άφησε μια αξέχαστη ανάμνηση.
Επίσης, ελπίζουμε να βοήθησε, έστω και στο ελάχιστο, η δωρεά μας το Χριστοδούλειο Ίδρυμα Θηλέων και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο που συντελείται εκεί!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ Ε΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου η Ε΄δημοτικού δεν θα λειτουργήσει λόγω επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών από τη Συντονίστρια Εκπαίδευσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 30 Ιανουαρίου, Γιορτή των Τριών Ιεραρχών, το σχολείο θα λειτουργήσει με πλήρες πρόγραμμα. Το πρωί οι μαθητές θα πάνε στην εκκλησία με τη συνοδεία των δασκάλων τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

1.Στις 11 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω Γενικής Συνέλευσης των εκπαιδευτικών Κορυδαλλού.

  1. Η γιορτή της Β΄και Α΄δημοτικού θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
  2. Στις 23 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 (μετά τη γιορτή της Β΄και Α΄δημοτικού) θα δοθούν οι Έλεγχοι του τριμήνου από τους δασκάλους των τάξεων Γ΄, Δ΄, Ε΄, Στ΄.

4.Από τις 16 έως τις 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο παζάρι με φιλανθρωπικό σκοπό, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί. Απλά, σας υπενθυμίζουμε τη συμμετοχή σας.

  1. Στις 18 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουν οι μαθητές στο σχολείο συναυλία πνευστών χάλκινων οργάνων. Θα λάβετε Υπεύθυνη Δήλωση.
  2. Στις 19 Δεκεμβρίου οι μαθητές του σχολείου με τη συνοδεία των δασκάλων τους θα παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία στο Ι. Ν. του Προφήτη Ηλία.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 η τάξη Γ΄ δε θα λειτουργήσει  λόγω επιμορφωτικού σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί από τη συντονίστρια.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τη Δευτέρα 25/11/2019 τα σχολεία του Δήμου Κορυδαλλού θα ανοίξουν στις 10.00 με απόφαση Δημάρχου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ Ε΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Την Τετάρτη  20 Νοεμβρίου 2019 η τάξη Ε΄ δεν θα λειτουργήσει  λόγω επιμορφωτικού σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί από τη συντονίστρια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ Δ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Την Παρασκευή  29 Νοεμβρίου 2019 η τάξη Δ΄ δεν θα λειτουργήσει  λόγω επιμορφωτικού σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί από τη συντονίστρια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 τα τμήματα της Στ΄τάξης ΔΕΝ θα λειτουργήσουν λόγω επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών από τη συντονίστρια.

ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

   Την Παρασκευή,  15.11.19 και από 08:30 μέχρι 10.00 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου.   

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει θεατρικό, ποιήματα και τραγούδια τα οποία θα παρουσιάσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Τμήματος Ε΄1 και Ε΄2 του σχολείου μας με τη συμβολή των δασκάλων τους Παππά Ιωάννη και Χαρτοφύλαξ Βέρρας και του εκπ/κού μουσικής Ακριτίδη Αχιλλέα.

Θα παρακαλούσαμε για τη συμμετοχή όλων των παιδιών και όσων γονέων – κηδεμόνων επιθυμούν.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ Β΄ΤΑΞΗ

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 η τάξη Β΄ δεν θα λειτουργήσει  λόγω επιμορφωτικού σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί από τη συντονίστρια.


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων