12ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού

12ο Δημοτικό Σχολείο ΚορυδαλλούΛήψη αρχείου

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ, 11 & 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Το Ιστορικό Αρχείο Δήμου Πειραιά προσκαλεί με μεγάλη χαρά τους μικρούς του φίλους και τις μικρές του φίλες ηλικίας 8-11 ετών στα προσεχή εκπαιδευτικά προγράμματά του:

* Δευτέρα, 11/12, «Φτιάχνουμε το βιβλίο των Χριστουγέννων», ώρες 17:30-19:00
* Τετάρτη, 13/12, «Τρίγωνα κάλαντα και παιχνίδια», ώρες 17:30-19:00

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα μέσα από τις πλούσιες δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει η μουσειοπαιδαγωγική μας ομάδα.

Απαραίτητη είναι η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο: 210 4134657
ή στο: libedu@piraeus.gov.gr

Ιστορικό Αρχείο Δήμου Πειραιά: Πραξιτέλους 51 και Πύλης. Τηλ.: 210 4134657Λήψη αρχείου

ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑΛήψη αρχείου

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να λειτουργεί το κυλικείο του σχολείου μας.
Υπεύθυνη του κυλικείου είναι η κυρία Μιχαέλα Καβαλάρη (τηλέφωνο 6985853639)
Εκ του γραφείου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

σ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου θα γίνει η εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου στις τάξεις. Τα παιδιά θα έρθουν κανονικά στις 8:15 και θα αποχωρήσουν στις 9:45 με ευθύνη των γονέων/ κηδεμόνων τους.
Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

Εκ του γραφείου

12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 ημέρα εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ πολιούχων του Κορυδαλλού δε θα γίνουν μαθήματα.
Την ημέρα αυτή αντιπροσωπεία μαθητών/τριών θα εκπροσωπήσει το σχολείο μας. Η σημαιοφόρος του σχολείου μαζί με τους παραστάτες θα πρέπει να βρίσκονται έξω από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στις 9:45πμ. Εκεί θα βρίσκεται εκπαιδευτικός του σχολείου ο οποίος θα παραλάβει τους μαθητές/τριες.
Μετά τη λιτάνευση των Ιερών Εικόνων οι μαθητές/τριες θα επιστρέψουν στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού. Στη συνέχεια οι γονείς/κηδεμόνες θα παραλάβουν τα παιδιά τους.
Εκ του γραφείου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Κορυδαλλός, 23/10/2023
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΗΛ.: 2105612010

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Προς τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών/τριών του Σχολείου

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Το Σάββατο, 28/10/2023, θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβίου 1940. Η σημαιοφόρος και οι παραστάτες του Στ΄1 θα πρέπει να βρίσκονται στην είσοδο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στις 9:30, με ευθύνη των γονέων τους, όπου θα τους παραλάβει εκπαιδευτικός του σχολείου.
Οι υπόλοιποι μαθητές/τριες που συμμετέχουν στην παρέλαση θα έρθουν στο χώρο της παρέλασης (γωνία Πυθαγόρα και Κοραή) στις 10:40 με ευθύνη των γονέων τους. Εκεί θα τους περιμένουν οι συνοδοί εκπαιδευτικοί Καφέτση Σωτηρία και Ζήση Αγλαϊα.
Η παρέλαση θα γίνει στην οδό Αθηνάς. Θα ξεκινήσει από το ύψος της οδού Ασκληπιού και θα τελειώσει στην Πλατεία Ελευθερίας.
Με τη λήξη της παρέλασης οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους πάνω στην πλατεία Ελευθερίας μπροστά στην είσοδο του Μετρό απέναντι από το τέρμα της οδού Αγ. Γεωργίου αφού ενημερώσουν τις συνοδούς εκπαιδευτικούς.
Εκ του γραφείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Σε περίπτωση προγραμματισμένης πρόωρης αποχώρησης μαθητή/τριας από του σχολείο παρακαλείσθε να ενημερώνετε εγγράφως από την προηγούμενη μέρα τον/την υπεύθυνο εκπαιδευτικό τάξης.
Για διευκόλυνσή σας παραθέτουμε το παρακάτω πρότυπο:
12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΩΡΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

Ο/Η υπογραφόμεν…… γονέας/κηδεμόνας ……………(ονοματεπώνυμο)……………… τ… μαθητ…… …………(ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας)…………… της ……… τάξης, δηλώνω ότι επιθυμώ το παιδί μου να αποχωρήσει την …………..(ημέρα)……………
…/…/ 202… στις …(ώρα)…

Ο/Η Δηλ…….

……(επώνυμο)……… ……(όνομα)……

………………(υπογραφή)……………

Σε περίπτωση έκτακτης πρόωρης αποχώρησης υπογράφετε τη σχετική δήλωση στο σχολείο.
Η αποχώρηση των μαθητών/τριών γίνεται από την πλαϊνή πόρτα του σχολείου.

Εκ του γραφείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 θα αρχίσει να λειτουργεί η Πρωϊνή Ζώνη καθώς και το Ολοήμερο Πρόγραμμα.
Η Πρωϊνή Ζώνη λειτουργεί από τις 7:15 έως τις 8:00 πμ. Η προσέλευση των μαθητών/τριών που είναι εγγεγραμμένοι/ες στην Πρωϊνή Ζώνη πραγματοποιείται από τις 7:00 έως τις 7:15 πμ από την πλαϊνή είσοδο.
Το Ολοήμερο Πρόγραμμα λειτουργεί από τις 1:20 έως τις 4:00 μμ. Οι μαθητές/τριες που είναι εγγεγραμμένοι/ες στο Ολοήμερο Πρόγραμμα αναχωρούν από το σχολείο στις 3:00 μμ ή στις 4:00 μμ ανάλογα με τη δήλωση γονέων/κηδεμόνων.
Από αυτή την εβδομάδα άρχισε η διανομή σχολικών γευμάτων. Καλόν είναι να έχουν οι μαθητές/τριες μια τσάντα ή σακούλα για να διευκολύνονται στη μεταφορά τους.
Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα, λόγω των καιρικών συνθηκών, επίσκεψη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Αθλητισμού.


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων