Έναρξη επιμορφωτικών κύκλων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Γλυφάδας

 

Αγαπητές/ οί μου συνάδελφοι/ ισσες,

Από Πέμπτη, 29/10/2020 και ανά 15νθήμερο, εκτός απρόοπτων γεγονότων, ξεκινάμε, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Γλυφάδας (κ. Μελίνα Χαρατσίδου) έναν κύκλο επιμορφωτικών συναντήσεων για διάφορα ζητήματα που μας απασχολούν και επαγγελματικά αλλά (καμιά φορά) και σε προσωπικό επίπεδο. Ανάλογα με τη δική σας ανταπόκριση και την έκφραση αναγκών ο κύκλος των συναντήσεων θα διευρυνθεί και θα εμπλουτιστεί και με άλλη θεματολογία/ εξειδικευμένους/ες ομιλητές/ τριες.

Καλείστε λοιπόν στην α΄ προαιρετική διαδικτυακή απογευματινή συνάντηση, την Πέμπτη, 29/10/2020 και ώρα 5.30 μ.μ.- 7.30 μ.μ. με θέμα:

Αγχώδεις διαταραχές στην παιδική ηλικία: ο ρόλος του/ της εκπαιδευτικού

Ο σύνδεσμος της συνάντησης θα σας κοινοποιηθεί εγκαίρως. Παρακαλείσθε όσοι/ ες ενδιαφέρεστε να στείλετε το αίτημα ενδιαφέροντός σας στο echristop64@gmail.com, Ον/μο, σχολείο που υπηρετείτε, μέιλ και κινητό, έως και την Τετάρτη, 28/10/2020.

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, κλ. ΠΕ70

4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής

Ευσταθία Χριστοπούλου

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.