ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ-ΙΔΕΩΝ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ-ΓΟΝΕΙΣ-ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ-ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΕΣ ΜΑΣ-ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ-ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ


4 σχόλιαστο “ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

 1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΠΕΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

 2. Ευχαριστούμε για όλα μέσα από τα βάθη της καρδιά μας!!!
  Μόνο τα καλύτερα και για τις δύο κυρίες την κυρία Ελένη και την κύρια Μελίνα!
  Συνεχίστε να κάνετε αυτό που ξέρετε και το κάνετε πολύ καλά!!!!
  Σας αγαπαμε πολυ????

 3. Νοιώθω τυχερή που το παιδί μου φοίτησε έστω και μισό χρόνο σε αυτό το νηπιαγωγείο λόγω συνθηκών.
  Θα ήθελα να δώσω Πολλά Συγχαρητήρια στις κύριες μας Κ.Ελενη – κ Μελίνα για το σπουδαίο έργο τους που σε όλη αυτή την δύσκολη περιοδο ήταν δίπλα στα παιδιά μας.
  Είστε υπέροχες ????????????????

 4. Το να είσαι ο πρώτος δάσκαλος στη ζωή ενός παιδιού είναι εξαιρετικά δύσκολο. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα ατομικό κλειδί για κάθε μαθητή και να ξεκλειδώσετε ταλέντα και δεξιότητες, να προσδιορίσετε αδυναμίες και να εργαστείτε πάνω σε αυτές!Σας ευχαριστώ που τα κανατε όλα αυτά με αγάπη, με υπομονή και ενσυναισθηση! Γι αυτο και είμαι σίγουρη οτι τα παιδιά μου δεν θα σας ξεχάσουν πότε! Ούτε και γω άλλωστε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *