Αρχείο ημέρας 23 Δεκεμβρίου, 2023
Μετρώντας τις μέρες για τα Χριστούγεννα
Τη 1η Δεκεμβρίου αντικρίσαμε στη τάξη μας έναν φάκελο, ο οποίος περιείχε ένα μήνυμα από ένα σκανταλιάρικο ξωτικό, τον Καταστροφέξ Χριστουγεννέξ .
Ο Καταστροφέξ Χριστουγεννέξ έστειλε κι ένα e mail στη κυρία μας. ( πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να το δείτε).
Ο Καταστροφέξ Χριστουγεννέξ λοιπόν άρπαξε την κάλτσα του Ξωτικούλη, του αγαπημένου βοηθού του Άγιου Βασίλη. Αναστάτωση επικράτησε στο εργαστήρι του Άγιου Βασίλη και όλα τα ξωτικά άρχισαν να ψάχνουν παντού για να βρουν τη κάλτσα. Βρήκαν όμως ένα μήνυμα , ίδιο με αυτό που μας έστειλε ο Καταστροφέξ Χριστουγεννέξ. Έτσι κι εμείς κάθε μέρα βρίσκαμε με μαγικό τρόπο κάποια μηνύματα – γρίφους τα οποία μας παρέπεμπαν σε μυστικές κρυψώνες μέσα στην τάξη κι βρίσκαμε ένα κομματάκι από την κάλτσα ώσπου σιγά σιγά , μέρα με τη μέρα συμπληρωνόταν τα κομμάτια της κάλτσας.
Αρχικά ζωγραφίσαμε τις κάλτσες του Ξωτικούλη
Τα παιδιά ψάχνοντας τα κομμάτια
Καταφέραμε να βρούμε όλα τα κομμάτια της κάλτσας του Ξωτικούλη από τη 1η εως την 22η Δεκεμβρίου και καταφέραμε να χαλάσουμε τα σχέδια του Καταστροφέξ Χριστουγεννέξ.
Το νέο του μήνυμα του Καταστροφέξ Χριστουγεννέξ ( πατήστε πάνω στην εικόνα).
Ο Καταστροφέξ Χριστουγεννέξ μας έστειλε βραβεία για την εξαιρετική συμβολή μας στην εξεύρεση των κομματιών.
Μπράβο παιδιά!!!!!!Θερμά Συγχαρητήρια!!!!!!!!!