Αρχείο για "Ιούνιος, 2019"

Ολοκλήρωση διδακτικού έτους

Ολοκληρώθηκε σήμερα το διδακτικό έτος 2018-2019. Από αύριο το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για το διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών, έως και την 31η Αυγούστου 2019. Μέχρι τότε θα σταματήσουν και οι δημοσιεύσεις στο ιστολόγιο και στη σελίδα στο facebook, εκτός αν κατά το διάστημα αυτό προκύψουν ειδήσεις που θα απαιτούν τη γνωστοποίησή τους.

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά το σχολείο κατά το διάστημα αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Απολογισμός προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων

Ο απολογισμός του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων του Β1 τμήματος με τίτλο “Οι μικροί βιβλιοφάγοι ανακαλύπτουν τους θησαυρούς της Βιβλιοχώρας” που παρουσιάστηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου βρίσκεται δημοσιευμένος εδώ. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Ολοκλήρωση μαθημάτων

Ολοκληρώθηκαν σήμερα τα μαθήματα για το διδακτικό έτος 2018-19, με την επίδοση της βαθμολογίας Γ΄τριμήνου και των τίτλων προόδου των μαθητών.

Το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό για  τη διεκπεραίωση διάφορων υπηρεσιακών λειτουργιών κατά το διάστημα από Τρίτη 18 έως και Παρασκευή 21 Ιουνίου κατά τις ώρες 8.30 – 13.00.

Μουσική παρουσίαση

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου, κατά το β’ δίωρο του προγράμματος, η εκπαιδευτικός μουσικής του σχολείου, κ. Αγγελακοπούλου Σίλα, παρουσίασε με τους μαθητές κάθε τάξης, ενώπιον του συνόλου των μαθητών του σχολείου τα τραγούδια που αποτέλεσαν μέρος του διδακτικού αντικειμένου του μαθήματος της μουσικής κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά. Μαθητές και εκπαιδευτικοί απόλαυσαν το θέαμα, στη διαμόρφωση του οποίου, άλλωστε, συμμετείχαν ενεργά. Ευχαριστούμε την κ. Αγγελακοπούλου για την πρωτοβουλία της και για το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα της εκδήλωσης. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση ΣΤ τάξης

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των μαθητών/μαθητριών της ΣΤ τάξης με την παρουσίαση του θεατρικού έργου «Ο Μορμόλης». Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια φροντισμένη παράσταση που επιμελήθηκε η δασκάλα της τάξης κ. Καυγά Γεωργία με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού του Τ.Ε. κ. Λουκά Κάλλιας. Η βραδιά έκλεισε με την προσφορά στους μαθητές των φωτογραφιών τους, που προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία και αυτής της εκδήλωσης. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Εκδήλωση ΣΤ τάξης

Σας ενημερώνουμε πως η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των μαθητών της ΣΤ τάξης με παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Ο Μορμόλης» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 στις 8.00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Παρακαλούμε προσέξτε στην αλλαγή της ώρας, έναντι του αρχικού προγραμματισμού, διότι η ώρα έναρξης θα τηρηθεί απαρέγκλιτα, ενώ δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξασφάλισης καθισμάτων σε όσους προσέλθουν μετά την έναρξη.

Υπενθύμιση ολοκλήρωσης εγγραφών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα

Υπενθυμίζουμε πως η ημερομηνία εγγραφών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 11/06/2019. Μετά την ημερομηνία αυτή ουδεμία αίτηση θα γίνει δεκτή. Επίσης όσοι έχετε ήδη υποβάλει αίτηση εγγραφής των τέκνων σας χωρίς τα σχετικά δικαιολογητικά (βεβαίωση εργασίας ή ανεργίας γονέων), παρακαλούμε να τα προσκομίσετε το συντομότερο δυνατόν, διότι η εγγραφή θα παραμείνει σε εκκρεμότητα, ενώ με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αν δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες ώρες για τη συγκρότηση των τμημάτων που θα συγκροτηθούν, θα προταχθούν για τη φοίτηση στο ολοήμερο οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς.

Ετικέτες:

Παρουσίαση προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Β1 τμήματος θα παρουσιάσουν τις δράσεις προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων καθώς και το βιβλίο του Β. Ηλιόπουλου “Το γιατί των παιδιών φέρνει την ελπίδα”, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Λειτουργία του σχολείου την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Υπενθυμίζουμε πως την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, λόγω άδειας των εκπαιδευτικών για συμμετοχή σε Γενική Συνέλευση. Το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό κατά τις ώρες 8.15-12.15 αποκλειστικά για εκτέλεση υπηρεσιακών εργασιών και συνεργασία του Διευθυντή με γονείς/κηδεμόνες μαθητών.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση