Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου κατά την ώρα του 1ου διαλείμματος (9.40- 10.00) θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία επιλογής σημαιοφόρων και παραστατών του σχολείου, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Όποιος από τους γονείς των μαθητών της Στ’ τάξης επιθυμεί μπορεί να παρίσταται στη διαδικασία. Λεπτομέρειες για τη διαδικασία αυτή μπορείτε να διαβάσετε στο σχολικό ιστολόγιο (καρτέλα Εκπαιδευτική Νομοθεσία).
Αρχείο για "9 Οκτωβρίου 2012"
Το σχολείο προγραμματίζει με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού των εικαστικών να προβεί σε εικαστικές παρεμβάσεις σε επιλεγμένα σημεία (είσοδος αύλειου χώρου, τοίχοι του κεντρικού κτιρίου) με στόχο την αισθητική αναβάθμιση των σχολικών χώρων καθώς και το σχεδιασμό επιπλέον επιδαπέδιων παιχνιδιών για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών κατά τις ώρες του διαλείμματος. Για τις ανάγκες αυτές συγκεντρώνουμε πλαστικά χρώματα κάθε απόχρωσης και ποσότητας που μπορεί να σας περισσεύουν, σε οποιαδήποτε κατάσταση (χρησιμοποιημένα ή όχι). Επισημαίνουμε πως ενδιαφερόμαστε για αδιάθετα υπολείμματα χρωμάτων και όχι για προμήθεια νέων. Όσοι διαθέτουν τέτοια χρώματα και επιθυμούν να μας τα προσφέρουν παρακαλούνται να τα προσκομίσουν στο σχολείο.
Σας ενημερώνουμε πως την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου το σχολείο θα παραμείνει κλειστό, όπως και όλα τα δημοτικά και νηπιαγωγεία της περιφέρειας του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών σε τακτική γενική συνέλευση στην Κύμη.
















