Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το σχολείο μας προμηθεύτηκε από τον Οργανισμό Σχολικό Κτιρίων 40 καινούρια θρανία καθώς και 90 καρέκλες για τις ανάγκες των μαθητών μας. Το σχετικό αίτημα είχε υποβληθεί κατά την περασμένη χρονιά μαζί με αρκετά άλλα εξοπλιστικά είδη, τα οποία όμως δεν μας έχουν παρασχεθεί ακόμη. Τα θρανία θα καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών των τάξεων Ε’ & Στ’, ενώ οι καρέκλες θα τοποθετηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων, καλύπτοντας έτσι εν μέρει τη σχετική έλλειψη.

Κατά το διάστημα των πρώτων αυτών ημερών που το σχολείο λειτουργούσε χωρίς την παρουσία μαθητών, προχωρήσαμε στην αναδιάταξη του χώρου υποδοχής με την αποξήλωση της μεταλλικής θεατρικής σκηνής που υπήρχε εκεί. Έτσι διευρύνθηκε ο διαθέσιμος χώρος για τους μαθητές, ιδιαίτερα κατά τις βροχερές ημέρες του χειμώνα, ενώ καθίσταται αποτελεσματικότερος ο καθαρισμός του χώρου.

Το Σάββατο το πρωί, προσωπικό του σχολείου σε συνεργασία με τον κ. Πολύχρονο Βασίλη, πατέρα μαθητών του σχολείου μας, τοποθέτησε στον αύλειο χώρο τρία παγκάκια που μας είχαν παρασχεθεί από το τέλος της περασμένης χρονιάς. Τα παγκάκια αυτά, που θα διευκολύνουν την ξεκούραση των μαθητών κατά τις ώρες του διαλείμματος, αποτελούν αποτέλεσμα συνδυασμένης προσπάθειας και συνεργασίας του προσωπικού του σχολείου με το Διευθυντή και το προσωπικό του ΑΗΣ Αλιβερίου που κατασκεύσαν τα μεταλλικά τους μέρη, το γαλβανιστήριο του κ. Παπαδιόχου, πατέρα μαθητή του σχολείου μας που ανέλαβε το γαλβάνισμα αυτών, καθώς και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων που αγόρασε την απαιτούμενη ξυλεία. Η κατασκευή και η τοποθέτησή τους κατέδειξε τα σημαντικά αποτελέσματα της συνεργασίας σχολικής κοινότητας και περιβάλλουσας κοινωνίας. Εκ μέρους του εκπαιδευτικού προσωπικού ευχαριστούμε όλους αυτούς που ενεπλάκησαν στο έργο αυτό.