Στα πλαίσια συμμετοχής του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. στην δράση Erasmus+ Με τίτλο MOOc Dys σας ενημερώνουμε πως την ερχόμενη Δευτέρα, 12/11 ξεκινά το διαδικτυακό πρόγραμμα κατάρτισης 5+1 εβδομάδων που αφορά τις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες.

Η πλατφόρμα εκπαίδευσης ΜΟΟCDys (δράση Erasmus+ στην οποία συμμετέχει  το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ευβοίας) θα είναι προσβάσιμη για δωρεάν εγγραφή και παρακολούθηση του προγράμματος κατάρτισης 5+1 εβδομάδων στις Ε.Μ.Δ/Δυσλεξία, που αρχίζει την Δευτέρα 12-11-18.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς γενικής και ειδικής αγωγής, με μια  ενότητα διαδικτυακής κατάρτισης (online training), Γονείς παιδιών και  εφήβων με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και μια Γενική Ενότητα, για  όλους όσους θέλουν έγκυρη πληροφόρηση για σχετικά θέματα.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς σας, αποστείλατέ μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ΟΝΟΜΑ – ΕΠΩΝΥΜΟ – EMAIL προκειμένου να τα προωθήσουμε στο διοργανωτή του σεμιναρίου και να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος για πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Καθώς το σεμινάριο αρχίζει τη Δευτέρα 12-11-2018, θα γίνονται δεκτά στοιχεία συμμετοχής μέχρι το μεσημέρι της ημέρας αυτής.