Σας γνωρίζουμε πως την ερχόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 θα υλοποιηθούν στο χώρο του σχολείου οι αθλητικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, οι οποίες αναβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα λόγω της κακοκαιρίας. Οι δράσεις θα περιλαμβάνουν (ενδεικτικά και όχι σωρευτικά): αερόβιες κινητικές δραστηριότητες με έμφαση στο γρήγορο βάδην, τρέξιμο, σκυταλοδρομίες, σχοινάκι, χορό, ομαδικά- ατομικά παιχνίδια, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, επιτραπέζια αντισφαίριση, κ.λπ.

Για τη συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών στις παραπάνω δραστηριότητες απαιτείται έγκυρο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή και ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης του γονέα.

Εφόσον συμφωνείτε με τη συμμετοχή του παιδιού σας στις δραστηριότητες αυτές, παρακαλούμε συμπληρώστε την πίσω όψη του σημειώματος που δόθηκε στους μαθητές και επιστρέψτε το στο σχολείο έως την ημέρα που θα υλοποιηθούν οι δραστηριότητες. Αν δεν επιστραφεί συμπληρωμένο το σημείωμα- υπεύθυνη δήλωση, θα θεωρηθεί πως δεν υπάρχει η συναίνεση των γονέων/κηδεμόνων και οι μαθητές καθ’ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων δεν θα συμμετάσχουν και θα παραμείνουν θεατές.

Την ημέρα εκείνη δεν θα γίνουν μαθήματα, ωστόσο, για κάθε ενδεχόμενο που οι καιρικές συνθήκες ανατρέψουν το σχεδιασμό, οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο διαβασμένοι και με τις τσάντες τους σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 13.15 και το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά.