Σας ενημερώνουμε πως το σχολείο μας, από την τρέχουσα σχολική χρονιά μαζί με άλλα 911 σχολεία πανελλαδικά, εντάχθηκε στο Δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο αυτού του έργου, θα χρηματοδοτηθεί η προμήθεια βιβλίων συνολικής αξίας 1.750 ευρώ για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης μας.

Προκειμένου να εμπλέξουμε δημιουργικά και αποτελεσματικά στην προσπάθεια αυτή όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας, ζητάμε και τις δικές σας προτάσεις για τίτλους βιβλίων που θα θέλατε να εντάξουμε στον κατάλογο των προς αγορά βιβλίων.  Για το λόγο αυτό, αν επιθυμείτε, σημειώστε στην πίσω πλευρά του σημειώματος που δόθηκε σήμερα στους μαθητές ορισμένους (2-3) τίτλους βιβλίων που εσείς κρίνετε κατάλληλους και ενδιαφέροντες για την ηλικία του παιδιού σας και επιστρέψτε το σημείωμα αυτό στο σχολείο έως την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, προκειμένου να συνταχτεί ο κατάλογος των βιβλίων που θα παραγγείλουμε. Ανάλογη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί και εντός των τμημάτων, προκειμένου να εμπλακούν και οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς σε αυτήν την ενέργεια.

Επισημαίνουμε πως  θα γίνει προσπάθεια να ικανοποιηθούν οι προτάσεις που θα υποβληθούν, χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό για το σχολείο, αφού την τελική επιλογή θα την κάνει ο Υπεύθυνος Σχολικής Βιβλιοθήκης σε συνεργασία με επιτροπή εκπαιδευτικών που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό.

Επίσης, αν κάποιος από τους γονείς/κηδεμόνες έχει ικανότητες στη ζωγραφική και προτίθεται να βοηθήσει στη διακόσμηση των τοίχων της αίθουσας που θα φιλοξενήσει τη βιβλιοθήκη, ας επικοινωνήσει άμεσα με το Διευθυντή του σχολείου.