Αντιφθειρική προστασία: Εντοπίστηκαν περιπτώσεις προσβολής μαθητών του σχολείου από φθείρες της κεφαλής (ψείρες). Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τα μαλλιά των παιδιών σας και, εφόσον διαπιστώσετε να υπάρχει πρόβλημα, εφαρμόστε κατάλληλη αντιφθειρική θεραπεία.

Δράση «ΑΡΧΗ…ΖΩ»: Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υλοποιεί δράση στήριξης των μαθητών για το σχολικό έτος 2018-2019 με τίτλο «αρχή…ΖΩ», μέσω της οποίας δίνεται εφάπαξ «κουπόνι αγορών» (Voucher) αξίας 60€/μαθητή για την αγορά σχολικών ειδών, σε μαθητές της Α’ τάξης Δημοτικού των σχολείων της Στερεάς Ελλάδας.

Δικαιούχοι: Μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Στερεάς (Έλληνες υπήκοοι, ή πολίτες άλλων χωρών νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα) που κατέχουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου και ΑΜΚΑ με παιδί στην Α τάξη δημοτικού και εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας.

Υποβολή αιτήσεων έως 29/09/2018 στο www.gefyra.com ή στα κατά τόπους γραφεία της Δομής ΓΕΦΥΡΑ.

Περισσότερα στη σελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  ή στο Διοικητήριο Π.Ε. Εύβοιας, Λ. Χαϊνά 93, 34132, Χαλκίδα, Ισόγειο, Γραφείο 10, Τηλ.: 22213 53932-3. Την πρόσκληση της δράσης μπορείτε να τη ζητήσετε από το σχολείο ή να την κατεβάσετε πατώντας εδώ: