Σήμερα, Κυριακή 27-05-2018, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη δράση εθελοντισμού για την αισθητική αναβάθμιση των χώρων του σχολείου μας. Συμπαραστάτες μας σε αυτήν την προσπάθεια οι εργαζόμενοι γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιείται και στην περιοχή μας, με τη βοήθεια των οποίων χρωματίστηκε όλη η ΒΑ πλευρά της περίφραξης και καθαρίστηκε η πρασιά των δέντρων. Πραγματοποιήθηκε επίσης χλοοκοπή περιμετρικά στο εσωτερικό της περίφραξης καθώς και κλάδεμα και πότισμα των δέντρων που φυτέψαμε πέρσι στη δυτική πλευρά της αυλής.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων που εξασφάλισε τα απαραίτητα μέσα και υλικά για την εκτέλεση των εργασιών καθώς και τα μέλη του που παρέστησαν και βοήθησαν στις εργασίες αυτές «πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε».
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες εθελοντές, αυτούς που πρότειναν τη δράση αυτή καθώς και τη διεύθυνση του καταστήματος, που επέλεξαν να στηρίξουν το σχολείο μας.
Θα θέλαμε να είμαστε περισσότεροι, ωστόσο συνεχίζουμε και ελπίζουμε σε μεγαλύτερη ανταπόκριση στο μέλλον, γιατί «για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή».