Οι εκπαιδευτικοί των Δ & ΣΤ τάξεων Δ τάξης προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών στη Χαλκίδα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.  Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρότυπη εκπαιδευτική μονάδα, όπου τα παιδιά συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες μέσα από τις οποίες αντιλαμβάνονται τη σημαντικότητα της κυκλοφοριακής αγωγής. Στόχος της εκπαιδευτικής επίσκεψης είναι η ενημέρωση των παιδιών για τους κινδύνους χρήσης του οδικού δικτύου και η εκπαίδευσή τους στους κανόνες οδικής συμπεριφοράς ως πεζοί, ποδηλάτες, οδηγοί, συμβάλλοντας στην οδική παιδεία και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Η επίσκεψη γίνεται στα πλαίσια του τριμηνιαίου προγραμματισμού διδακτικών επισκέψεων των τάξεων. Οι μαθητές θα συνοδεύονται από τους/τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων. Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί με μισθωμένο λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναγράφεται στην υπεύθυνη δήλωση που δόθηκε στους γονείς.

Για τη συμμετοχή των μαθητών είναι απαραίτητο να επιστραφεί συμπληρωμένη η υπεύθυνη δήλωση του γονέα/κηδεμόνα,  το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018.

Η επίσκεψη της ΣΤ τάξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 08 Ιουνίου και της Δ τάξης την Τρίτη 12 Ιουνίου.