Για την τρέχουσα σχολική χρονιά 2017-2018 εγκρίθηκαν και θα υλοποιηθούν τα ακόλουθα σχέδια προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων:

  • Με ένα βιβλίο συντροφιά ταξιδεύουμε στη χώρα των συναισθημάτων [πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Α1 τμήματος και υπεύθυνη εκπαιδευτικό τη δασκάλα του τμήματος κ. Αντωνιάδη Νίτσα]
  • Δώσε μου μια ευκαιρία ακόμα…  [πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β’ τάξης και υπεύθυνο εκπαιδευτικό το Δ/ντή του σχολείου]

Οι δράσεις αυτές λειτουργούν συμπληρωματικά στις αμιγώς διδακτικές δραστηριότητες που προσδιορίζονται επαρκώς από το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών και στοχεύουν στην ολόπλευρη, αρμονική και ισόρροπη ανάπτυξη των διανοητικών και ψυχοσωματικών δυνάμεων των μαθητών μας, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες και να ζήσουν δημιουργικά (βλ. σχετ. άρθρο 1 του Ν. 1566/1986 για το σκοπό της Α/βάθμιας Εκπ/σης).

Υπενθυμίζουμε πως τα αντίστοιχα προγράμματα που υλοποιήθηκαν κατά την περασμένη χρονιά (2017-2018)  ολοκληρώθηκαν με τη δημόσια παρουσίαση μέρους των δραστηριοτήτων τους στις ακόλουθες εκδηλώσεις: