OLOHMEROΣας ενημερώνουμε πως από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου λειτουργεί το Ολοήμερο Τμήμα του σχολείου μας. Μέχρι τη στελέχωσή του από εκπαιδευτικό που θα τοποθετηθεί ειδικά για αυτό το σκοπό, την ευθύνη του τμήματος θα την έχει εναλλακτικά κάθε ημέρα και διαφορετικός εκπαιδευτικός.

Λειτουργία Ολοήμερου Προγράμματος 2017-18

Το ωράριο λειτουργίας του Ολοήμερου Τμήματος είναι το ακόλουθο:

Λήξη υποχρεωτικού προγράμματος
13.15-13.20 Μετάβαση μαθητών στην αίθουσα Ολοήμερου Προγράμματος
13.20-14.00 1η ώρα Ολοήμερου Προγράμματος- Σίτιση μαθητών
14.00-14.15 Διάλειμμα
14.15-15.00 2η ώρα- Μελέτη, Προετοιμασία
15.00-15.15 Διάλειμμα
15.15-16.00 3η ώρα- Επιλεγόμενο διδακτικό αντικείμενο (αθλητισμός, μουσική, εικαστικά, θεατρική αγωγή κ.λπ, όταν τοποθετηθεί εκπαιδευτικός)

 

Μέχρι την κάλυψη όλων των ωρών του πρωινού προγράμματος και τη λήξη των μαθημάτων στις 13.15, κατά το διάστημα που μεσολαβεί (12.25 – 13.20) οι μαθητές του Ολοήμερου Τμήματος θα παραμένουν σε αυτό υπό την επίβλεψη ειδικά ορισμένου εκπαιδευτικού.

Το Ολοήμερο Τμήμα στεγάζεται προσωρινά στην αίθουσα 8 του 1ου ορόφου, ενώ ο χώρος σίτισης βρίσκεται επίσης στον όροφο αυτό μαζί με το ψυγείο.

Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία παρακαλούμε προσέξτε τα ακόλουθα:

Αν το φαγητό των μαθητών χρειάζεται ζέσταμα, παρακαλούμε τοποθετήστε το σε δοχείο κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων (όχι μεταλλικά δοχεία)

Οι μαθητές να έχουν μαζί τους το κατάλληλο σκεύος (κουτάλι ή πιρούνι) καθώς και μια πετσέτα που θα στρώνουν κάτω από το φαγητό τους.

Το πρωί κατά την προσέλευση των μαθητών στο σχολείο, θα ανεβαίνουν στον όροφο και θα τοποθετούν το φαγητό τους στο ψυγείο (αν αυτό χρειάζεται), βάζοντας μέσα μόνο το δοχείο του φαγητού (όχι και την τσάντα του φαγητού). Την τσάντα του φαγητού θα την παίρνουν μαζί τους στην αίθουσά τους. Για να μην μπερδεύονται, παρακαλούμε δείξτε στους μαθητές το δοχείο του φαγητού τους, ώστε να το γνωρίζουν καλά, ή βάλτε επάνω του ένα διακριτικό σημάδι.

Κατά την παραλαβή των μαθητών, παρακαλούνται οι γονείς να ανεβαίνουν στον 1ο όροφο  να παίρνουν τα παιδιά τους και φεύγοντας από το σχολείο να κλείνουν πίσω τους την πόρτα του κτιρίου καθώς και την πόρτα της αυλής.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συνεργασία.