OnTimeΩΡΑΡΙΟ: Σας ενημερώνουμε ότι από το τρέχον σχολικό έτος τα μαθήματα θα αρχίζουν στις 8.15 καθημερινά. Οι υπόλοιπες ώρες του προγράμματος παραμένουν ως είχαν. Για την τρέχουσα εβδομάδα το σχολείο θα λειτουργεί με 5ωρα, δηλαδή τα μαθήματα θα ολοκληρώνονται στις 12.25.

schoolbusΜΕΤΑΦΟΡΑ: Η μεταφορά των μαθητών θα γίνει όπως πέρσι. Το μεσημέρι το λεωφορείο θα φεύγει στις 14.00. Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών που πέρσι μεταφέρονταν με το λεωφορείο να επικοινωνήσουν αυτήν την Πέμπτη, ή το αργότερο το πρωί της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, με το Διευθυντή για να επιβεβαιωθεί η μεταφορά των παιδιών τους. Υπενθυμίζουμε πως μεταφορά δικαιούνται οι μαθητές που η κατοικία τους απέχει περισσότερο από 1.200 μέτρα από το σχολείο.

kylikioΚΥΛΙΚΕΙΟ: Ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου δεν είχε αποτέλεσμα, λόγω απουσίας ενδιαφέροντος. Συνεπώς το κυλικείο δεν θα λειτουργεί. Παρακαλούμε φροντίστε για το καθημερινό κολατσιό των μαθητών.

oloimeroΟΛΟΗΜΕΡΟ: Λόγω ελλιπούς στελέχωσης από εκπαιδευτικούς, το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει αυτήν την εβδομάδα. Από την ερχόμενη Δευτέρα το Ολοήμερο θα λειτουργεί από τη λήξη των μαθημάτων καθημερινά και μέχρι τις 3.00 ή τις 4.00, σύμφωνα με την ώρα αποχώρησης που έχετε δηλώσει.

rubberΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ: Παρακαλούμε αντιμετωπίστε τα σχολικά είδη (γόμες, μολύβια, ξύστες κ.λπ.) των παιδιών σας ως τα εργαλεία της δουλειάς τους και δώστε έμφαση στην ποιότητα και τη λειτουργικότητα και όχι στην εμφάνιση. Προτείνουμε αυτά να είναι όσο πιο απλά γίνεται, έτσι ώστε να μην τα χρησιμοποιούν οι μαθητές ως παιχνίδια μέσα στην τάξη και αποσπάται η προσοχή τους.

anakoinosiΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Παρακαλούμε για την τακτική ανάγνωση των ενημερωτικών σημειωμάτων που δίδονται στους μαθητές και αναρτώνται στον Πίνακα Ανακοινώσεων δίπλα από την πόρτα της αυλής. Επίσης οι ανακοινώσεις μας δημοσιεύονται στο ιστολόγιο του σχολείου, ενώ από την τρέχουσα σχολική χρονιά υπάρχει σελίδα του σχολείου στο Facebook και στο Twitter.