Υλοποιήθηκαν επιτυχώς οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τη λήξη του σχολικού έτους.

tn_P1000567Η αρχή έγινε την Τετάρτη 7 Ιουνίου με την παράσταση «Το τραγούδι της Γης» από τους μαθητές της Δ τάξης που μας παρουσίασαν την προσπάθεια των παιδιών να νικήσουν το Δράκο της Αδιαφορίας που ευθύνεται για τα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη.

 

 

tn_P1000672Την Παρασκευή 9 Ιουνίου οι εκδηλώσεις μας συνεχίστηκαν με την παράσταση «Παραμυθο-μαγειρέματα» της Α τάξης με θέμα την αντιμετώπιση της παιδικής πείνας. Μέσα από τη σύμπλεξη του παραδοσιακού παραμυθιού «Η σουσουράδα» με τους στίχους του τραγουδιού «Ο μάγειρας», παρουσιάστηκε το πρόβλημα του παιδικού υποσιτισμού στον πλανήτη.

 

tn_P1000708Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου οι μαθητές της Β τάξης μάς παρουσίασαν την ιστορία “Παραμύθια με ουρά“, ένα συμπίλημα παραμυθιών  με δράκους, λύκους, γίγαντες και πολεμιστές που έρχονταν να αναιρέσουν πολλούς από τους παραδεδομένους ρόλους των παραμυθιών.

 

tn_P1000900Οι εκδηλώσεις μας ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Οι μαθητές της ΣΤ τάξης παρουσίασαν το θεατρικό «Σώπα, δάσκαλε», μια μικρή αναδρομή στο σχολείο των πρώτων δεκαετιών του 20ου αιώνα, όπως  παρουσιάζεται στα κείμενα γνωστών Ελλήνων λογοτεχνών όπως ο Καζαντζάκης, ο Βιζυηνός, ο Λουντέμης, ο Βάρναλης κ.λπ.

tn_P1000950Η ημέρα έκλεισε με την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων (ρυθμικής και παραδοσιακών χορών) και τα χορευτικά τμήματα του σχολείου, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού φυσικής αγωγής, ενώ υπό τη φροντίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ακολούθησε μουσική βραδιά.