bus2Οι εκπαιδευτικοί των Α & Β τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017. Αφού ολοκληρωθεί η ξενάγηση των μαθητών στα εκθέματα του μουσείου, θα μεταβούν στο πάρκο Platanenhof στο χωριό των Ανδρονιάνων. Εκεί οι μαθητές μπορούν να παρατηρήσουν και να έρθουν κοντά στα άλογα που χρησιμοποιούντα για δραστηριότητες ιππασίας, ενώ θα υπάρχει χρόνος για παιχνίδι και ξεκούραση στο χώρο του πάρκου και στην καφετέρια που λειτουργεί εκεί. Η αναχώρηση από το σχολείο θα γίνει στις 8.10 και η προγραμματισμένη επιστροφή στις 14.00. Οι συμμετέχοντες μαθητές να φορούν παπούτσια και ρούχα για δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο, καπέλο και γυαλιά κατά την κρίση των οικογενειών, ενώ να φέρουν μαζί τους κολατσιό για να φάνε στο χώρο του πάρκου.

Για τη συμμετοχή των μαθητών είναι απαραίτητο να προσκομιστεί η υπεύθυνη δήλωση του γονέα/κηδεμόνα,  έως αύριο Παρασκευή 05-05-2017.

Οι μαθητές θα επιβαρυνθούν με το κόστος του λεωφορείου που ανέρχεται στα 4,50€ ανά μαθητή. Για τις περιπτώσεις δύο συμμετεχόντων αδελφών το ποσό είναι 8,00 και για τα δύο παιδιά.  Η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνει από αύριο έως τη Δευτέρα 8 Μαΐου.