tn_german-language-learning1Μετά τις τελευταίες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών, τοποθετήθηκε στο σχολείο μας για τη διδασκαλία του μαθήματος της γερμανικής γλώσσας ο εκπαιδευτικός ειδικότητας ΠΕ07 κ. Ζέρβας Άγγελος. Καλωσορίζουμε το συνάδελφο στο σχολείο μας και ευχόμαστε να έχουμε μια αποδοτική συνεργασία. Επισημαίνουμε πως το μάθημα της γερμανικής γλώσσας δεν έχει διδαχθεί στους μαθητές του σχολείου μας από το έτος 2011-2012 που διδάχθηκε για τελευταία φορά.

Με βάση τις δηλώσεις προτίμησης που είχαν υποβληθεί από τους γονείς των μαθητών, το μάθημα θα διδαχθεί μόνο στους μαθητές της Στ τάξης. Στην Ε’  τάξη δε συγκεντρώθηκε ικανός αριθμός δηλώσεων για τη συγκρότηση τμήματος γερμανικής και το σύνολο των μαθητών προβλέπεται να διδαχθούν γαλλικά, εφόσον τοποθετηθεί εκπαιδευτικός για αυτό.

Δυστυχώς δεν τοποθετήθηκε εκπαιδευτικός για την κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε από την απουσία της εκπαιδευτικού πληροφορικής, ως εκ τούτου το μάθημα αυτό δε θα διδάσκεται για την παρούσα περίοδο.