«ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ- ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΡΑΣΗ»

tn_SAM_2751Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 και στα πλαίσια της δράσης «Στέλνω μήνυμα, αναλαμβάνω δράση», του προγράμματος Οικολογικά Σχολεία με θεματική τα απορρίμματα, επισκέφτηκαν τη Γ΄ τάξη του σχολείου μας ο κ. Νικόλαος Μπαράκος, αντιδήμαρχος – υπεύθυνος καθαριότητας στο δήμο μας  και ο κ. Χρήστος Σαμαράς, αντιδήμαρχος –πρόεδρος της σχολικής επιτροπής. Οι υπεύθυνοι του δήμου ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της δασκάλας και των μαθητών/μαθητριών της Γ τάξης και συνομίλησαν με τους μικρούς μαθητές σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στο δήμο μας, εστιάζοντας κυρίως στο θέμα της ανακύκλωσης. Άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ερωτήσεις των παιδιών και έδωσαν χρηστικές πληροφορίες σε αυτά.

tn_SAM_2746Η συνάντηση με τους τοπικούς φορείς ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί με στόχο την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στο θέμα της μείωσης των απορριμμάτων και την ανακύκλωση.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης του σχολείου ευχαριστούμε τους κ. Μπαράκο και Σαμαρά για την ανταπόκρισή τους και ευελπιστούμε σε αντίστοιχη ανταπόκριση και σε άλλες δραστηριότητες του σχολείου μας.