tn_SAM_2771Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, η προγραμματισμένη αφήγηση παραμυθιού από το Δημήτρη Αβούρη (εθελοντική συνεισφορά της Οργάνωσης Όναρ για το άρρωστο παιδί) για τους μαθητές στο χώρο του σχολείου.

Οι μαθητές μας ευχαριστήθηκαν τη δραστηριότητα και συμμετείχαν ενεργά σε αυτήν, υπό την εμψύχωση του κ. Αβούρη που ενέπλεξε δημιουργικά μαθητές και εκπαιδευτικούς σε μια ενδιαφέρουσα δραματοποιημένη αφήγηση.

tn_SAM_2772Η εκδήλωση έγινε με τη συνεργασία της Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου, στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας Αλληλεγγύης 2015, με αντικείμενο τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη οικογενειών της περιοχής μας. Η συλλογή των ειδών αυτών θα συνεχιστεί μέχρι αύριο, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ώστε τη Δευτέρα να παραδοθούν στους υπεύθυνους της Ομάδας Αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε τις οικογένειες των μαθητών μας για τη στήριξη αυτής της προσπάθειας.

tn_SAM_2777Η θεματολογία σχετικά με την αξιοποίηση του παραμυθιού στην εκπαιδευτική διαδικασία συνεχίζεται το απόγευμα με σχετική διάλεξη στο Γυμνάσιο Αλιβερίου.