progammalllagiΑλλαγή ωρολογίου προγράμματος. Στους μαθητές δόθηκε νέο ωρολόγιο πρόγραμμα που θα ισχύσει MONO για την ερχόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα 12 έως και Παρασκευή 16 Οκτωβρίου. Προσοχή στην ώρα λήξης των μαθημάτων: Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη14. 00. Πέμπτη & Παρασκευή: 13.15

Παρακαλούνται οι γονείς που δεν έχουν επιστρέψει στο σχολείο το σημείωμα με τα επικαιροποιημένα τηλέφωνα επικοινωνίας να το κάνουν άμεσα. Αν έχετε χάσει το έντυπο, μπορείτε να το ζητήσετε από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων ή από το Διευθυντή του σχολείου.

OnTimeΠαρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των μαθητών στο σχολείο. Η καθυστερημένη προσέλευση εμποδίζει το κλείδωμα της πόρτας της αυλής και εκθέτει σε κίνδυνο τους μαθητές. Με την ολοκλήρωση της προσευχής η πόρτα της αυλής θα κλειδώνεται. Όσοι προσέρχονται αργοπορημένα, να χτυπούν το κουδούνι (μεταξύ πόρτας και πίνακα ανακοινώσεων) και να περιμένουν να τους ανοίξει κάποιος την πόρτα.

Οι γονείς της Δ τάξης που δεν έχουν προσκομίσει ακόμη τα Ατομικά Δελτία Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ), παρακαλούνται να τα προσκομίσουν άμεσα. Από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου οι μαθητές χωρίς ΑΔΥΜ δε θα συμμετέχουν στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.