tn_oloimero2Κατά το τρέχον χρονικό διάστημα πραγματοποιείται η αποτίμηση της υλοποίησης των Πράξεων «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) » – ΑΠ 1, 2 και 3 για τα σχολικά έτη 2013-2014 και 2014-2015, η οποία διενεργείται από την ανάδοχο εταιρία “Κοινωνία Γνώσης Μονοπρόσωπη ΕΠΕ”.

Για τη διεξαγωγή της έρευνας παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα ερωτηματολόγια για κάθε ομάδα στόχου. Στις Σχολικές Μονάδες που εφαρμόστηκε το Πρόγραμμα, θα πρέπει το ερωτηματολόγιο να το συμπληρώσουν: οι Γονείς των μαθητών των Δημοτικών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, οι Εκπαιδευτικοί  Δημοτικών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, οι Σχολικοί Σύμβουλοι  ΠΕ70 που εμπλέκονται στο Πρόγραμμα, καθώς και οι Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα ερωτηματολόγια δύναται να είναι επώνυμα ή/και ανώνυμα. Στην περίπτωση ανώνυμων ερωτηματολογίων πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώνεται το όνομα της Σχολικής Μονάδας που ανήκετε.

Τα ερωτηματολόγια έχουν αναρτηθεί στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μεταβεί για να το συμπληρώσει.

 Παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τα ερωτηματολόγια έως τις 20/09/2015.