pinakasprogrammatosΤην εβδομάδα 14-18 Σεπτεμβρίου 2015 το σχολείο θα λειτουργεί ως εξής:

Η ώρα προσέλευσης των μαθητών στο σχολείο είναι από τις 8.00 έως τις 8.10 π.μ. Στις 8.10 χτυπάει το κουδούνι και πραγματοποιείται η προσευχή. Ακολούθως οι μαθητές εισέρχονται στις αίθουσες για την έναρξη των μαθημάτων.

Κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Πέμπτη το ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των τάξεων θα περιλαμβάνει 5 ώρες διδασκαλίας. Ως εκ τούτου τα μαθήματα θα ολοκληρώνονται στις 12.25 καθημερινά. Το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας θα δοθεί στους μαθητές τη Δευτέρα και θα αναρτηθεί και στη σχετική σελίδα του ιστολογίου.

Το ολοήμερο τμήμα θα λειτουργεί κανονικά. Μετά το πέρας των μαθημάτων οι μαθητές θα προσέρχονται στην αίθουσα του ολοήμερου τμήματος, από όπου θα τους παραλαμβάνουν οι γονείς τους την καθορισμένη ώρα, σύμφωνα με την δήλωση εγγραφής.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και την ερχόμενη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου το σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω των βουλευτικών εκλογών.

Για τις ημέρες της εβδομάδας αυτής οι γονείς της Α τάξης παρακαλούνται να εισέρχονται στο σχολείο 5 λεπτά πριν τη λήξη των μαθημάτων, για να παραλαμβάνουν τους μαθητές έξω από τις αίθουσές τους.

Την ερχόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα θα αλλάξει. Το νέο πρόγραμμα θα δοθεί στους μαθητές την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου. Όπως κάθε χρονιά οι αλλαγές του προγράμματος αντανακλούν τις αλλαγές στη στελέχωση του σχολείου με εκπαιδευτικούς.